Byle z trendem by Ink.
Dzieki , wczoraj dwa razy sl wejscia na M5 wiec male straty . Zaluje ze drugiego nie przestawilem na BE .sp2ews pisze:Ładnie skosiłeś edka
Dzisiaj trzy oczekujace , edek troche mnie martwi bo w DT wiekszosc mysli podobnie wiec moze byc nie dobrze

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czołem!
Tydzień bez gry. Jakoś ani czasu nie było, a jeśli był to na wykresach akurat nic ciekawego się nie działo.
Kiwi ładnie i sokojnie sobie trendował w górę. Ciekawi mnie jak daleko dojdzie i czy - jeśli zawróci - zrobi tylko korektę do dalszych wzrostów, czy owy ruch w górę, który obserwujemy jest korektą do dalszych spadków poniżej bariery 0.7456?
Nie, żeby miało to dla mnie większe znaczenie
Ale z braku gry choć pogdybam sobie trochę 
Na chwilę obecną cena przebiła 50% fibo praktycznie bez żadnego oporu.
Tydzień bez gry. Jakoś ani czasu nie było, a jeśli był to na wykresach akurat nic ciekawego się nie działo.
Kiwi ładnie i sokojnie sobie trendował w górę. Ciekawi mnie jak daleko dojdzie i czy - jeśli zawróci - zrobi tylko korektę do dalszych wzrostów, czy owy ruch w górę, który obserwujemy jest korektą do dalszych spadków poniżej bariery 0.7456?
Nie, żeby miało to dla mnie większe znaczenie

Na chwilę obecną cena przebiła 50% fibo praktycznie bez żadnego oporu.
sp2ews witaj , ladnie wziales co sie nalezalo , trzymasz jeszcze tego ejka ? Edek wyglada jakby zawracal , moze sie podlacze .
Dzisiaj jedna pozycja na minusie , za ciasny sl .
Czekam az na zlocie D1 sie zamknie bo szykuje sie fajny trejd .
Dzisiaj jedna pozycja na minusie , za ciasny sl .
Czekam az na zlocie D1 sie zamknie bo szykuje sie fajny trejd .