było już ponad 30%. Są tacy co już to policzyliTekron pisze:widzę że ten procent gain podaje przy otwartych pozycjach, szkoda że nie sumuje pod spodem bo to by fajnie pokazywało ile można stracić konta na wszystkich otwartych
Ja tylko pociągnął.
hehehe ;D no tylko nie liczą jednej kwestii
kwestii zysków 
Ja liczę otwarte 10 pozycji 5 zarobi 50-100% depo reszte trzymam, reszta robi -% ale ja liczę minusowy float odejmując ode tego co zarobiłem w tygodniu przykładowo
Ale nie mam nic przeciw, odsłoniłem wszystko oprócz wielkości lota żeby siła sugestii nie działała na nikogo
a i kwot nie daje bo po kiego licha, co to podpowie w handlu?
Ja liczę otwarte 10 pozycji 5 zarobi 50-100% depo reszte trzymam, reszta robi -% ale ja liczę minusowy float odejmując ode tego co zarobiłem w tygodniu przykładowo
Ja mam taki wspomagacz, który obserwuję tuż przed startem Londynu. Pokazuje mi czy PLN jest kupowany czy nie. na podstawie MARGINREQUIRED Dziś tuż przed dziewiątą kiedy się h1 londyńskie na edku ładne wzrostowe rysowało złoty się osłabiał. Więc zaczekałem z otwieraniem L i zamykaniem S.
Abstrahując od tego co jest pierwsze czy jajko czy kura, to ten wskaźnik pozwala mi uniknąć pochopnych zagrań
Abstrahując od tego co jest pierwsze czy jajko czy kura, to ten wskaźnik pozwala mi uniknąć pochopnych zagrań
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
O tym CI pisałem na PW.Tekron pisze:a ja miałem teraz pisać, że mi zimno po plecach i pewnie sam siedzę
. Nie wiem cholera przeczucie. Szkoda mi zarobku z tygodnia ale zaryzykuje go : )
W UK bank centralny nie wie co robić z gospodarczym zatwardzeniem, szarpią się z QE. Waluta jest teraz słaba, a UE nie pomaga. Nic dziwnego, że wywalili dołem...
PS. Nie trzeba być profesorem ekonomii, żeby przeczytać w internecie conieco o kraju i walucie, w którą inwestuje się pieniądze przekraczające znacznie średnią krajową.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
JAREK67 a ten wspomagacz to jakiś gotowy wskaźnik czy sam zrobiłeś?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/