Jaka platforma na poczatek?

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
symu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: symu »

ArcherWWY SWAP jest , jak wszędzie chyba ( z wyjątkiem tych kont islamic ale to nie w fxsalt)

ArcherWWY
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ArcherWWY »

Dzięki za info... pozdrawiam

Awatar użytkownika
omet
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: omet »

Najlepiej na Oandzie otworzyc konto bo możesz wplacic 1 EUR i nim grać. Dzieki temu nauczysz sie grać na prawdziwych nie tracąc dużo kasy . wplaty przelewem sepa za 5 zł do londynu. pay palem za 500zł 9zl prowizji.
Spread konkurencyjny .

Wady :

-dzwignia 1:50
-Brak konta PLN i brak pita
-Drogie wypłaty

W zamian możesz sie pobawić grajac tzw. "nanlotami"
Ostatnio zmieniony 12 cze 2012, 12:22 przez omet, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

omet pisze:Najlepiej na Oandzie otworzyc konto bo możesz wplacic 1 EUR i nim grać.
1 EUR? I myślisz, że przy takim depozycie ktoś będzie odczuwał jakiekolwiek emocje, które to głównie 'przeszkadzają' w inwestowaniu?
Strach przed utratą 4 PLN (100% depozytu)?
Chciwość, bo w dzień może zarobić np. 50%, czyli 2 PLN?

Wg mnie to się nie sprawdzi. Pierwszy depozyt powinien być taki by strata choć odrobinę zabolała (było żal tych pieniędzy w przypadku ich utraty) ale nie wpłynęła w żaden sposób na jakość życia.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
omet
Stały bywalec
Stały bywalec

Jak straci to może sie znichecić a tak poćwiczy za małą kasę .Kto wie może za jakiś czas zwiekszyc depo.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

omet pisze:Jak straci to może sie znichecić a tak poćwiczy za małą kasę
Jak straci i się zniechęci to znaczy, że FX nie jest dla niego. Straty to nieodłączna część tej gry. Mała kasa? Owszem ale nie przeraźliwie mała, bo to to samo co demo... ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
omet
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja wychodze że jak ktos nauczy sie podwajac depozyt swoim systemem to nie potrzebuje duzej kasy na poczatek. tzw . procent skladany.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Ja wychodzę z założenia, że co innego jest podwajać środki z 1 EUR czy na demie (bo i tu i tu emocje są bliskie zeru), a co innego z normalnymi kwotami. Abstrahując od tego, że sama nauka podwajania czegokolwiek jest ciężka, a w długim terminie osiąganie takich efektów niezwykle trudne.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
omet
Stały bywalec
Stały bywalec

Rapso jesli uważasz że nie zwykle trudne jest potroic depozyt to lepiej zadac pytanie "Czy możliwe jest wygrywanie na forexie?"

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

omet pisze:Rapso jesli uważasz że nie zwykle trudne jest potroic depozyt to lepiej zadac pytanie "Czy możliwe jest wygrywanie na forexie?"
Wygrywanie to wg mnie czynność "okazjonalna" natomiast ja wolałbym na FX odnosić sukcesy w postaci osiągania regularnych zysków ;). Czy potroiłem swój depozyt? Tak, niejednokrotnie. Czy przebiega to regularnie od 6 lat? Nie. Czy tak samo łatwo potroić depozyt w wysokości 1 USD jak z 10 000 USD? Jeśli uważasz, że tak to zwyczajnie nie dojdziemy do porozumienia... ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ