[GBP/USD]
-
- Bywalec
Kolego błednie masz rozpisane fale nie może iv zachodzić na i to niedopuszczalneBemowo pisze:Wyrysowaliśmy 5 fal gdzie 5 jest poniżej 3. Czyli prawdopodobnie zakończyliśmy falę A, teraz czas na B.
Na godzinowym spadająca gwiazda
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Eliot nie znał świec japońskich bazował na wykresach liniowych.
Oznaczenia, które przyjąłem mogą być poprawne, ale na korektę, którą zakładałem raczej już nie ma co liczyć.
Prawdopodobnie rozpoczęliśmy wczoraj spadki, które będę miały silny impuls.
Na chwilę obecną nie posiadam precyzyjnej analizy.
Na edku załączam zdjęcie, w którym przedstawiam inne podejście do tematu
Pozdrawiam
Dodano po 2 godzinach 16 minutach:
Załączam jeszcze analizę, która może się sprawdzi.
Może!!!!
Nie mam jednak przekonannia do takiego scenariusza, ze względu na sprzeczny sygnał na edku.
Oznaczenia, które przyjąłem mogą być poprawne, ale na korektę, którą zakładałem raczej już nie ma co liczyć.
Prawdopodobnie rozpoczęliśmy wczoraj spadki, które będę miały silny impuls.
Na chwilę obecną nie posiadam precyzyjnej analizy.
Na edku załączam zdjęcie, w którym przedstawiam inne podejście do tematu
Pozdrawiam
Dodano po 2 godzinach 16 minutach:
Załączam jeszcze analizę, która może się sprawdzi.
Może!!!!
Nie mam jednak przekonannia do takiego scenariusza, ze względu na sprzeczny sygnał na edku.
Załączam analizę GBP/USD:
http://at-trader.blogspot.com/2011/09/g ... iczna.html
W troszkę dłuższej perspektywie szykuje ciut większe wybicie, jednak obecnie raczej zostaniemy w formacji i kurs będzie jeszcze grał w "ping-ponga" od oporu do linii trendu
.
http://at-trader.blogspot.com/2011/09/g ... iczna.html
W troszkę dłuższej perspektywie szykuje ciut większe wybicie, jednak obecnie raczej zostaniemy w formacji i kurs będzie jeszcze grał w "ping-ponga" od oporu do linii trendu

-
- Bywalec
pro wzrostowe oznaczenie fal wyszlo mi z ksiazkowego przekonania ze korekta korygujaca ABC lubi siegac przybajmniej do poczatku fali 4 spadkowej . ale ta regula na rynku czesto jest lamana, a trojkat z ktorego wlasnie kurs probuje sie wybic jest w strefie w ktorej bardzo lubi zakrecac i robic falszywe ruchy wiec niespodziewany odwrot jest rowniez mozliwy:)