EUR/USD wątek V
Eur/Usd D1
Rynek ma szansę na korektę po silnym wyprzedaniu . Gdyby tak się stało to nasza rodzima złotówka by się umocniła kilka groszy nawet w rejon 3.42.
Rynek ma szansę na korektę po silnym wyprzedaniu . Gdyby tak się stało to nasza rodzima złotówka by się umocniła kilka groszy nawet w rejon 3.42.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
-
- Bywalec
wyjście z trójkąta zrealizowane, czy rgr się zrealizuje?
Dodano po 17 godzinach 31 minutach:
RGR się nie zrealizował, chorągiewka tak,
Próba wyjścia z kanału nie powiodła się i wylądowaliśmy w dynamicznym oporze średnich.
Na kablu wydźwięk jest także pro spadkowy
Dodano po 21 godzinach 32 minutach:
A jednak wyszliśmy z kanału drugi raz, jeszcze podfala wzrostowa i powinniśmy korygować wzrosty
Dodano po 17 godzinach 31 minutach:
RGR się nie zrealizował, chorągiewka tak,
Próba wyjścia z kanału nie powiodła się i wylądowaliśmy w dynamicznym oporze średnich.
Na kablu wydźwięk jest także pro spadkowy
Dodano po 21 godzinach 32 minutach:
A jednak wyszliśmy z kanału drugi raz, jeszcze podfala wzrostowa i powinniśmy korygować wzrosty
-
- Bywalec
to sobie trejdujemy ze Snajperem. Jak przegram przynajmniej pieniądze trafią w dobre ręce.
1.2520 to silne miejsce.
Transakcja, którą otworzyłem wynika także z innej metody.
Muszę jednak przyznać, że mam sprzeczne sygnały pomiędzy kablem (buy) a edkiem (sell)
1.2520 to silne miejsce.
Transakcja, którą otworzyłem wynika także z innej metody.
Muszę jednak przyznać, że mam sprzeczne sygnały pomiędzy kablem (buy) a edkiem (sell)