System Moving Average
Przecięcie średnich jako sygnał ma swoje zalety i wady.
Najlepsze sygnały będziesz miał w okolicach otwarcia londyńskiej giełdy i amerykańskiej.
Pary walutowe są rożne i sygnały płynące z tego systemu mogą być jak najbardziej poprawne ale należałoby dostosować TP/ SL odpowiednio do zmienności. Zaobserwuj ,że USD/JPY ma ostatnio 2krotnie mniejszą zmienność niż EUR/USD
Powodzenia
Najlepsze sygnały będziesz miał w okolicach otwarcia londyńskiej giełdy i amerykańskiej.
Pary walutowe są rożne i sygnały płynące z tego systemu mogą być jak najbardziej poprawne ale należałoby dostosować TP/ SL odpowiednio do zmienności. Zaobserwuj ,że USD/JPY ma ostatnio 2krotnie mniejszą zmienność niż EUR/USD

Powodzenia
Jestem optymistą. Bycie kimkolwiek innym, zapewne nic nie daje.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Witam,
kenay
Mam pytanko co do Twoich średnich SMA
SMA to Simple lub smoothed, której z nich używasz ??
Dzięki
Pozdrawiam
kenay
Mam pytanko co do Twoich średnich SMA
SMA to Simple lub smoothed, której z nich używasz ??
Dzięki
Pozdrawiam
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
A co nie traci w konsoli? Najlepiej przeczekać konsolę rysując SRy na poziomie maksimum i minimum w korekcie i zagrać na odbicie lub reteście po wybiciu.malsehen pisze:W konsoli średnie tracą, więc nie ma się co dziwić tym stratnym pozycjom.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad swoim zajęciem, zarobisz na życie.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)