W temacie cisza ?....
Ja musialem przemyslec trejdy na edku i kiwi , co prawda usunalem je przed realizacja poniewaz mialem juz otwarte zloto i kabla ale bylo w tym sporo szczescia a nie o to tu chodzi .
Dzisiaj trzy oczekujace , kabel juz w grze .
Ostatni tydzien +11% aczkolwiek moglobyc duzo wiecej , wystarczylo grac z trendem ... choc latwo mowic patrzac na historie ...
Byle z trendem by Ink.
- klonmarcin
- Maniak
Widzę, że wytrzymałeśInk. pisze:Cisza bo wszyscy pogrążeni w analizach Wink
+ 77

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Hej! Przyznam, że ja ostatnio nie mam za bardzo depo żeby grać
Ale resztkami coś tam sobie pogrywam 
Ostatnie skromne zagrania:
Kiwi SL

image host

picture hosting

Ostatnie skromne zagrania:
Kiwi SL

image host

picture hosting
Nie chodzi o to a wręcz przeciwnierabit pisze:A ja sie przyznam ze nie rozumiem , pokazujesz udane trejdy i jestes na minusie ?

Nadażyła mi się okazja i postanowiłem zainwestować kasę w pewien biznes. Niestety nie pozostało wiele do gry na FX ale w zasadzie chyba nie mógłbym traktować forexu jako główne źródło utrzymania a raczej jako hmm... dodatkowy sposób na w miarę szybkie mnożenie pieniędzy na inwestycje.

A wracając do fx, myślę, że kiwi i kangus są w dość ciekawych miejscach, przynajmniej jak dla mnie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Troche spanikowalem i zamknalem kiwi na BE a pozycje na kangurze otwozyl mi robot ktorego zapomnialem wylaczyc i zamknalem ze strata a gdybym potrzymal to bylo by troche na plusie .sp2ews pisze:A wracając do fx, myślę, że kiwi i kangus są w dość ciekawych miejscach, przynajmniej jak dla mnie.
Tak to rozumiem , nie pisales ostatnio i przyszlo mi do glowy ze cos poszlo nie tak .sp2ews pisze:Nie chodzi o to a wręcz przeciwnie
Nadażyła mi się okazja i postanowiłem zainwestować kasę w pewien biznes.
Ze mnie dupa nie trejder!!!