Dzięki za zachętę, jeśli będzie wystarczający dobry i dopracowany uczynię to z chęcią. Zresztą wrzucałem już tutaj ciekawe rzeczy, które są dla mnie i innych dochodowe, ale odzewu zbytnio nie było. A autora motywuje bo On wyraził już swoją wolę jego upublicznienia stronę wcześniej. Chyba, że z chęci tej zrezygnował to temat do kosza. Jednak wierze, że tak nie jest stąd moja prośba o bycie konsekwentnym.brother pisze:profession to może opisz swój system jako pierwszy wtedy zaczną inni.
Też się nie spodziewam, szczególnie, że znam wszystkie wskaźniki o których mowa od dawien dawna. Nie są one żadną tajemnicą a tym bardziej graalem. Bardziej interesuje mnie sposób w jaki z nich korzysta osiągając tak wysoką skuteczność. Myślę, że autor ma coś do zaprezentowania dlatego się niecierpliwie. Wiele systemów na tym forum nie spełnia jakichkolwiek minimalnych wymagań, np. w ogóle jakiejkolwiek dochodowości. Ten wygląda na przemyślany dlatego proszę raz jeszcze o kontynuacje wątkuMatek22tbg pisze:Nie spodziewałbym się po tym jakiegoś złotego grala

pozdrawiam