Tak jak przewidywałem - nie wytrzymał.czerwinek pisze:Wytrzymał Twój TS?
Szczegóły na screenie:czerwinek pisze:Mógłbys napisać co było dla Ciebie sygnałem kupna dzisiaj?

adult image hosting

Tak jak przewidywałem - nie wytrzymał.czerwinek pisze:Wytrzymał Twój TS?
Szczegóły na screenie:czerwinek pisze:Mógłbys napisać co było dla Ciebie sygnałem kupna dzisiaj?
W sumie możliwości jest tyle ile kształtów świec, a więc bazowanie na tej zasadzie bez dobrego sygnału prognozującego możliwość wystąpienia schematu jest czysto losowe.Darkey pisze:mi się wydaje że te otwarcia to przeważnie na istotnych poziomach są i jak już je przełamie powrotnie to oddala się znacznie od ceny otwarcia jak wróci mamy doji, jak nie to normalną świecę, pewnie jaka statystyka by się pod to podczepiła. Istotny pewnie też jest czas
Nie jest to rzadkość- to się dziej na każdym TF i w każdym czasie - prawie wszystkie świece są budowane w taki sposób.Damfry pisze:ale jak samemu to obserwuje to jest to rzadkość
Nie - zasada OHLC/OLHC wg mnie nie jest uzależniona od czegokolwiek. Po prostu się dzieje.Damfry pisze:Moim pytaniem jest, czy do tej zasady jest istotna ZLka? Czy każde miejsce na wykresie?