Moje Archiwum
to byl latwy tydzien.
+200 pipsow
+23%
od poczatku:
+36%
wady:
odezwala sie chciwosc.
zalety:
granie tylko dobrych setupow, dobra gra, zero przymusu.
codziennie podchodzilem do wykresy z mysla ze i tak dzisiaj nic nie zagram ale pojawial sie nagle bardzo ladny setup wiec wchodzilem.
doczekalem do kilku TP, zbieram wiecej pipsow z rynku niz w poprzednim tygodniu.
do poprawy:
powalcze troszke z chciwoscia. Chociaz nie do konca jest ona taka zla, trzeba przeciez zarobic na chleb
+200 pipsow
+23%
od poczatku:
+36%
wady:
odezwala sie chciwosc.
zalety:
granie tylko dobrych setupow, dobra gra, zero przymusu.
codziennie podchodzilem do wykresy z mysla ze i tak dzisiaj nic nie zagram ale pojawial sie nagle bardzo ladny setup wiec wchodzilem.
doczekalem do kilku TP, zbieram wiecej pipsow z rynku niz w poprzednim tygodniu.
do poprawy:
powalcze troszke z chciwoscia. Chociaz nie do konca jest ona taka zla, trzeba przeciez zarobic na chleb
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
troche mnie nie bylo, ale widze ze rynek jak byl tak i jest. Nic sie nie zmienilo. Okazje na zarobek dalej sa.
dzisiaj:
+34
+10% grane pozycje nie sa rowne.
dzisiaj tez przekroczylem granice +50% stanu poczatkowego depozytu. gratuluje sam sobie. (chyba czas pomyslec o wyplacie 50% srodkow...)

dzisiaj:
+34
+10% grane pozycje nie sa rowne.

ostatni wpis,
cel prowadzenia dziennika dokonany +100%
dzisiaj jest +83pipsy
+24%
ogolnie +100%
teraz pozostalo tylko kontynuowac to czego sie nauczylem w ciszy i spokoju + kontynuowac prace nad opanowaniem chciwosci.
dziekuje wszystkim ktorzy przyczynili sie do mojego sukcesu, swiadomie badz nie swiadomie, lista jest dluga... z tego co pamietam:
Klonmarcin, Ink., Microbi, Cadermo, Madinis, Little Scalper, mandrejk, TeXs, Mr.T i tych wszystkich, ktorych nie wymienilem, a udzielaja sie na tym forum piszac sensowne posty.

cel prowadzenia dziennika dokonany +100%
dzisiaj jest +83pipsy
+24%
ogolnie +100%
teraz pozostalo tylko kontynuowac to czego sie nauczylem w ciszy i spokoju + kontynuowac prace nad opanowaniem chciwosci.
dziekuje wszystkim ktorzy przyczynili sie do mojego sukcesu, swiadomie badz nie swiadomie, lista jest dluga... z tego co pamietam:
Klonmarcin, Ink., Microbi, Cadermo, Madinis, Little Scalper, mandrejk, TeXs, Mr.T i tych wszystkich, ktorych nie wymienilem, a udzielaja sie na tym forum piszac sensowne posty.

malsehen ryzyko duze ale gdy wykres podchodzi do gory, do punktu gdzie zakladam ze bedzie odbicie dokladam wieksze pozycje z mniejszym SLem. Pozycje nie sa rowne wiec nie mozna policzyc RR ogolnie. Te wyzej sa duzo wieksze niz te z niskiego poziomu.
Ryzyko musi byc bo nie mam £100k na koncie wiec nie bede zbieral po 1% - po to broker daje dzwignie 500:1 zeby z niej korzystac
Czy sie oplaca ocen sam. ponizej masz wykres z kazdego dnia.
Przez ostatni miesiac +180% (w tym prawie 2 tygodnie wakacji bylo.) - trzeba teraz odrobic
po przekroczeniu poziomow +25% +50% +75% +100% +150% zwiekszam ryzyko, dlatego na poprzednich wykresach widac takie obsuwy tuz po przekroczeniu tych poziomow. Z drugiej strony, teraz gram wygranymi pieniedzmi wiec zero stresu. Jak spadnie do +0% to sobie od nowa zaczne budowac depozyt.
Ryzyko musi byc bo nie mam £100k na koncie wiec nie bede zbieral po 1% - po to broker daje dzwignie 500:1 zeby z niej korzystac

Czy sie oplaca ocen sam. ponizej masz wykres z kazdego dnia.
Przez ostatni miesiac +180% (w tym prawie 2 tygodnie wakacji bylo.) - trzeba teraz odrobic

po przekroczeniu poziomow +25% +50% +75% +100% +150% zwiekszam ryzyko, dlatego na poprzednich wykresach widac takie obsuwy tuz po przekroczeniu tych poziomow. Z drugiej strony, teraz gram wygranymi pieniedzmi wiec zero stresu. Jak spadnie do +0% to sobie od nowa zaczne budowac depozyt.