witam po "krotkiej" przerwie
jako ze jestem teraz bezrobotnym traderem, od ok miesiaca, wczesniej pracowalem jednoczesnie na etacie ktory dawal mi komfort bo czy rynek da zarobic czy tez nie to i tak pensja wplynie i bedzie mozna spokojnie egzystowac
co ciekawe obawialem sie rezygnacji z pracy ze wzgledu na zwiekszenie obciazenia psychicznego, po miesiacu moge napisac ze nic takiego nie mialo miejsca, tzn stres sie nie zwiekszyl
pojawil sie jednak inny problem, ktorego szczerze powiedziawszy sie nie spodziewalem, mianowicie chodzi o nude i samotnosc, bowiem przez wiekszosc dnia siedze sam i gapie sie w wykresy, jedyna moja odskocznia jest xbox
takze potwierdza sie stwierdzenie ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma, czlowiek wstawal codziennie przed 7 do pracy i marudzil jak to zle chodzic do pracy
a teraz gdy jestem "wolny" to tez zle bo nie ma z kim pogadac i nudno w domu, totez postanowilem byc bardziej aktywny w moim dzienniku
bede tu wrzucal moje trejdy, nie wiem co prawda w jakiej formie, ale popatrze inne journale i cos wymysle