Jaka suma na początek

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

seba pisze:demo sobie daruj bo tam kazdy zarabia miliony
To pokarz , otworz demo , podepnij do myfxbook , handluj tak jak na realu i nie zapomnij zalorzyc dziennika . :D
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

sonny
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sonny »

rabit pisze:
To pokarz , otworz demo , podepnij do myfxbook , handluj tak jak na realu i nie zapomnij zalorzyc dziennika . :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

sonny po pierwsze to pytanie nie bylo do Ciebie a po drugie pokaz caly wyciag tranzakcji .
Niech Pan Seba zrobi tak jak napisalem a chyle czola ....
Depo powiedzmy nawet 50 000 ...

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

rabit pisze:
siema rabit...juz ci odpowiadam :)

pamietam ze jestes milosnikiem demo i pamietam ze juz kiedys dyskutowalismy na ten temat...
wracajac do twojego pytania to mialem demo i to nie jedno...na wiekszosci zarabialem takie % ze ojojojojjjj
wprawdzie miliarda nigdy nie mialem jak sonny, ale milionami obracalem hehe

i co? i jak wszedlem na real to po 2 tygodniach mialem juz -30% :)

zobaczysz ze jak w koncu wejdziesz na real odczujesz roznice i zobaczysz ze nie jest tak rozowo jak wczesniej
mozliwe ze za jakies pol roku sam bedziesz glosil na forum teorie ze real to inny swiat

a w miedzy czasie masz tu historyjke
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19826

pozdrawiam
:)
Ruch zwrotny skończy się dokładnie w miejscu ustawienia SL

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

seba historyjki sobie zostaw i zrob tak jak napisalem i mi POKAZ ...
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

rabit pisze:seba historyjki sobie zostaw i zrob tak jak napisalem i mi POKAZ ...
i co Ci to da? demo nie nauczy Cie walki z samym sobą a o to tak naprawde chodzi w tradingu

Joanna Moeller
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Joanna Moeller »

Jeśli chcesz możesz wypróbować LITEforex konto u http://uwcfx.com/
wpłata min 25$ i możliwość gry na microlotach.
Dźwignia 1:500 , ale na początek nie trzeby przesadzać, wystarczy 1:100-tak uważam.
Mają dobre warunki ,a przede wszystkim jak dla początkujących dobrą obsługę klienta-rzeczową.
Wejdź na stronę i pooglądaj sobie-warto.
Tego się trzymaj to prawda-nie ryzykuj całego kapitału.

expedient warzywniaka

Nieprzeczytany post autor: expedient warzywniaka »

Najlepszą opcją jest SET & FORGET!

Na historii możnaby tyyyle zarobić, ale zaraz człowieka korci aby byle zysk ładował do sakwy, a straty trzymał aż na plus wyjdą.

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Historyjki były różne i uderzają po całości.
Rabit rozciągnij linę na wysokości 20 cm nad ziemią i naucz się przechodzić 10 metrów.
Jak już powiesz"potrafię,nie ma problemu" to rozciągnij tą linę pomiędzy blokami.

Jeżeli nie będzie to dla Ciebie różnica,to szacun,jednak nie wiem dlaczego ale zawodowcy co siedzą w tym 20 lat,i rozwieszają linę na skałach,mimo zabezpieczeń i spadochronów albo nie wchodzą w ogóle na linę,albo nie dają rady.Myślisz,że podczas nauki na sali też takie same problemy mają?
Nie ma co się przekonywać.Podepnij mxfxbook,przejdź na real i zrób to samo,być może Ciebie to nie dotyczy.

A co do tematu,dla mnie nie było znaczenia czy na koncie miałem 100 czy 500 zł,na początku zawsze chce się pewne sprawy sprawdzić,i zazwyczaj ta jedna próba od razu jest tą ostatnią(czyt.MC) przynajmniej u mnie tak kilka razy bywało.
Nie ma co blefować,rynek Cię i tak sprawdzi.

Zapewne są ludzie,co przeczytają kilka poradników,tych wartościowych,i nie popełniają tych samych błędów-ja niestety wszystko testuje na sobie;)

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Co to jest "suma na początek"?

Pierwsze depo? 200-300 zł. Pytanie, ile dopłacisz potem? Ile jesteś gotów poświęcić, żeby na końcu odejść z kwitkiem?

Postawmy sprawę jasno - niewielu dociera do etapu świadomej kompetencji. Jeśli Ci się uda, to Ci pogratuluję. Jednak licz się z tym, że te pieniądze stracisz.

Nikt Ci nie powie, ile możesz wrzucić w ten biznes. Tak jak nikt Ci nie powie, za ile możesz posłać totka. Najlepiej nic, ale skoro już musisz, to jak najmniej.

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ