Wszystkie pozycje zamknięte na dzisiejszą noc.. Wreszcie zrozumiałem swoje błędy i odrabiam straty, ale co wydarzy się pod koniec tygodnia, to się jeszcze okaże. Jak na razie moja tygodniowa stopa zwrotu wynosi 206,02%, co daje mi miejsce w TOP5 (środa godz 23:30). Jestem z siebie dumny, gdyż weekendowa przerwa dała mi wiele do myślenia.
Plan jest następujący: próba utrzymania się w TOP5, a jeżeli nie uda się tego celu osiągnąć to pozostaje TOP50 (płatne miejsca). Zastanawiam się, czy taki wynik pozwoli mi na utrzymanie się w czołówce tygodnia. Trzymajcie kciuki!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dzisiejszy dzień jest pełen zasadzek. Wiele moich sygnałów się nie sprawdza, więc się ograniczam! Jednak udało mi się wycisnąć łącznie 223,41%. Na chwilę obecną (14:30) jestem na pozycji 4. Za mną znajduje się dawin34 (222,99%) a przede mną GENESZA (272,00%). Zależy mi na TOP5 bo nagrody są bardzo ciekawe, a szczególnie ciekawa jest ich równowartość. Do końca tuż tuż, a ja słucham w tvncnbc o interwencjach banków i chyba pozostanę poza rynkiem. Ciągle zadaję sobie pytanie: czy uda mi się z taką stopą znaleźć się w czołówce tygodnia. Ta myśl nie daje mi spokoju i popycha do chęci zmniejszenia dystansu, który dzieli mnie od wlodeka i pozostałych.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.