Byle z trendem by Ink.
Mozna tak powiedziec , na kablu myslalem ze zjada do 1.558 i podobnie wygladal edek ale wolalem zamknac na wekend , mozliwe ze otwozy sie luka w gore wiec bedzie lepiej sprzedac .sp2ews pisze:rabit Zmiana planów?

Lepiej brac co jest jakby bylo ponad 100 na plusie to bym nie zamykal .sp2ews pisze:Ale w każdym razie 61p do worka

Takie male pytanko , czemu na metalach i towarach nie gracie ?
Kolejny poniedziałek.
Lubię poniedziałki

image host
Obserwacja na kangu i kiwi.
EurAud porusza się przepięknie. Oby raczyło zrobić ładną korektę.
Lubię poniedziałki

image host
Obserwacja na kangu i kiwi.
EurAud porusza się przepięknie. Oby raczyło zrobić ładną korektę.
Fajny boczniak na ejku. Jak wybije w dół to świetnie. Jak w górę to trochę gorzej

free picture hosting

free picture hosting
Tak, przynajmniej narazie gdy mam w miarę dużo czasu na grę. To może się zmienić w każdej chwili więc nic nie wiadomo. W razie czego zmienię tf na wyzsze. Nie ukrywam jednak, że podpasił mi ten typ trejdingu i dopóki nie będę zmuszony, wolałbym nic nie zmieniaćrabit pisze:W sumie grasz DT a przynajmniej tak to wyglada

I wtedy bedziesz szukal na czym tu pograc . Z jednej strony sobie chwale D1 bo latwiej sie gra ale z drugiej strony jak wlacze platforme wieczorem to po pietnastu minutach juz nie mam co robic i nie codziennie jest na czym otworzyc pozycje .sp2ews pisze: W razie czego zmienię tf na wyzsze.
Dzisiaj +100 z fuksiarskim TP na 1.5610

Edek w grze , przesunalem SL troche wyzej .
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

Wczorajsze wieczorne wejście w ejka. Zamknięte dzisiaj. Oczywiście znów sfrajerzyłem...

upload images

upload images