ForexFighter Journal: PA i Fibo

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
ForexFighter
Uczestnik
Uczestnik

ForexFighter Journal: PA i Fibo

Nieprzeczytany post autor: ForexFighter »

Witam serdecznie,
To mój pierwszy post na tym forum, zatem witam serdecznie wszystkich użytkowników.

Forexem zainteresowałem się przez całkowity przypadek, na YT znalazłem filmiki asmodeus8fx Który także ma swój dziennik na forum. Po obejrzeniu tych filmów postanowiłem zacząć grę na demie. Po kilku tygodniach przeszedłem na real i zgubił mnie MM. Wtedy zainteresowałem się ebookami uzytkownika Fxlamera.
Jest tam wiedza wręcz bezcenna która naprawdę działa.

Zasady gry:
Gram zazwyczaj na TF: 1H, 4H, 1W, 1MN Skalping omijam szerokim łukiem, nie mam do tego żadnej wiedzy. Poza tym Będę grał na różnych parach.między innymi: GBP/USD, EUR/USD, EUR/JPY. na początek wystarczy.

Będę Cwiczył PA oraz Fibbo. Jeśli macie jakieś rady na początek, śmiało proszę radzić, gdyz zielony wciąż jestem .

:D

Konto demo:5000GBP.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Witaj, czy taką kwotę wpłacisz na swój pierwszy rachunek realny? 5000GPB jeśli nie to zmniejsz tą kwotę do realnej i zakładanej na pierwsze depo, przynajmniej coś na tym zyskasz, w innym przypadku możesz utonąć w fikcji.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

paweldobkowski
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: paweldobkowski »

G/U to typowa para do fibo.
------------------------------------

Żadna technika nie da Ci wyników. Wybierz to co jest proste i z czym czujesz się pewnie. Trading to w 90% psychika.

Powodzenia.

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

paweldobkowski pisze:G/U to typowa para do fibo.
Moglbys to pokazac na wykresach ?
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Darkey pisze:Witaj, czy taką kwotę wpłacisz na swój pierwszy rachunek realny? 5000GPB jeśli nie to zmniejsz tą kwotę do realnej i zakładanej na pierwsze depo, przynajmniej coś na tym zyskasz, w innym przypadku możesz utonąć w fikcji.
Każdy musi dojść do wszystkiego swoim tempem.

ForexFighter
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: ForexFighter »

Witam,
Tak będę dołączał wykresy do każdej transakcji jaką będę zakładał. w tej chwili jest to demo i na konto rea jak przejdę to będzie kwota podobna. w tej chwili kompletnie nie mam czasu na grę w przyszłym tygodniu powinienem mieć czasu, poza tym w weekend porysuję troszkę wykresów, w tym tygodniu nic z tego.

ODPOWIEDZ