"teoria spiskowa"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

Zjednoczone społeczeństwo polskie to najlepiej widac na obczyznie:
nikt nikogo tak ladnie nie oszuka jak polak polaka :)

Madins
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Madins »

Madins pisze:Nawiązując do pytani chciałbym podziękować za wykazanie zainteresowania moimi poglądami politycznymi.
mah1y pisze:Madins czyli podsumowujac nie ma zadnego rozwiazania.
mamy do wyboru glosowanie na mniejsze zlo, badz nie glosowac wogole i patrzec jak ktos inny dokonuje za nas wyboru.
Jak Tyś to wykminił, nie wiem? Ale, skoro tam mówisz, to pewnie taka jest prawda....chyba, że prawdę mówią tylko osoby medialne?
Esco pisze:Ma siłę do obalenie jednych prześladowców i wyniesienia do władzy kolejnych z własnego grona.
Siłę ma, a to, że rewolucja zjada własne dzieci, to już inna bajka.
By_żyło_się_lepiej pisze:Chyba Ty byłbyś dymany a to zasadnicza różnica co?
:mrgreen: :mrgreen:
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Madins naprawde chetnie bym wysluchal jakie masz pomysly na to zeby cos zmienic na swoim podworku (w PL) by zylo sie lepiej. - pisze to bez zadnej zlosliwosci.

Madins
Gaduła
Gaduła

mah1y pisze:Madins naprawde chetnie bym wysluchal jakie masz pomysly na to zeby cos zmienic na swoim podworku (w PL) by zylo sie lepiej. - pisze to bez zadnej zlosliwosci
Wystarczy, że stanę się niezależny finansowo, tak co bym nie musiał wstawać o 7 i chodzić spać o 24 i już będzie mi się żyło lepiej. Chociaż zgrzeszyłbym pisząc, że mam źle.....

Ja także piszę bez złośliwości, jeśli tak odbierasz moje posty, to wybacz.... możemy śmignąć kiedyś jakieś piwko, jeśli zechcesz.
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Madins spoko ,piwo zawsze chetnie ale zadko bywam w PL. Wyczuwalem lekka zlosliwosc wczesniej, zreszta mamy troche odmienne zdanie wiec drobne grzyty sa.

wracajac do tematu:
Przeciez niezaleznosc finansowa poprawi sie tylko dla Ciebie. Co jesli ONI wprowadza wiekszy podatek od Twoich przychodow? Co jesli wprowadza ta regule pierwszej nocy (etat soltysa mojej wsi juz zajety :D )?
Jak bedziesz juz niezalezny finanosow to przestaniesz sie interesowac spiskami i naglasniac je?
Ostatnio zmieniony 15 maja 2012, 21:45 przez mah1y, łącznie zmieniany 1 raz.

Madins
Gaduła
Gaduła

mah1y pisze:Przeciez niezaleznosc finansowa poprawi sie tylko dla Ciebie? a co jesli ONI wprowadza wiekszy podatek od Twoich przychodow?
Trudno! super bohater nie jestem. Mój brat ma firmę w UK, dlaczego ja nie mógłbym mieć?
mah1y pisze:Co jesli wprowadza ta regule pierwszej nocy (etat soltysa mojej wsi juz zajety )?
Czyjegoś nie chcę, ale swojego nie oddam. Walczyłbym o swoją Damę niezależnie od konsekwencji.
mah1y pisze:Jak bedziesz juz niezalezny finanosow to przestaniesz sie interesowac spiskami i naglasniac je?
Nie interesuję się spiskami jakoś szczególnie,ja po prostu mam swoje zdanie.

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Madins dzieki za rozmowe.
pozdrawiam i zycze pipsow!

Madins
Gaduła
Gaduła

mah1y pisze:Madins dzieki za rozmowe.
pozdrawiam i zycze pipsow!
dzięks i wzajemności.

By_żyło_się_lepiej pisze:Przepraszam, że się włączę. Jak staniesz się niezależny finansowo (he he), to zaczniesz się interesować np. tym ... http://www.adopcjanaodleglosc.caritas.pl/
Nie wiem czy uda mnie się sprawić, by mój dochód pasywny przekraczał moje wydatki, ale jeśli chodzi o pomaganie inny, to już dawno w tym siedzę, chociaż dziecka nie adoptowałem.... liczę na własnego bąbla
:mrgreen:

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

By_żyło_się_lepiej pisze:Kolejny spisek?
Wspaniałe komentarze w stylu obwiniania Harpa za to że piorun uderzył w samolot :mrgreen:

Teorie spiskowe to jest właśnie inny sposób postrzegania rzeczywistości.
Jedni widzą we wszystkim Harpa inni najzwyklejszą pogodę.

Jedne widzi na przykład gdzieś ogromną firmę na usługach CIA zbierającą wszystkie prywatne informacje o wszystkich obywatelach na ziemi a inny zauważa to jako biznes który nazywa się facebook.
Ot tyle albo aż tyle. Tylko że to byłoby zbyt proste...... :mrgreen:
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

daromanchester pisze:Wspaniałe komentarze w stylu obwiniania Harpa za to że piorun uderzył w samolot
Przeciez dzisiaj spiskowali przeciwko euro i uzyli harpa , w samolot z Hollande uderzyl piorun i musial zawrocic w drodze do Berlina na spotkanie z Merkel ...
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

ODPOWIEDZ