nikt nikogo tak ladnie nie oszuka jak polak polaka

Madins pisze:Nawiązując do pytani chciałbym podziękować za wykazanie zainteresowania moimi poglądami politycznymi.
Jak Tyś to wykminił, nie wiem? Ale, skoro tam mówisz, to pewnie taka jest prawda....chyba, że prawdę mówią tylko osoby medialne?mah1y pisze:Madins czyli podsumowujac nie ma zadnego rozwiazania.
mamy do wyboru glosowanie na mniejsze zlo, badz nie glosowac wogole i patrzec jak ktos inny dokonuje za nas wyboru.
Siłę ma, a to, że rewolucja zjada własne dzieci, to już inna bajka.Esco pisze:Ma siłę do obalenie jednych prześladowców i wyniesienia do władzy kolejnych z własnego grona.
By_żyło_się_lepiej pisze:Chyba Ty byłbyś dymany a to zasadnicza różnica co?
Wystarczy, że stanę się niezależny finansowo, tak co bym nie musiał wstawać o 7 i chodzić spać o 24 i już będzie mi się żyło lepiej. Chociaż zgrzeszyłbym pisząc, że mam źle.....mah1y pisze:Madins naprawde chetnie bym wysluchal jakie masz pomysly na to zeby cos zmienic na swoim podworku (w PL) by zylo sie lepiej. - pisze to bez zadnej zlosliwosci
Trudno! super bohater nie jestem. Mój brat ma firmę w UK, dlaczego ja nie mógłbym mieć?mah1y pisze:Przeciez niezaleznosc finansowa poprawi sie tylko dla Ciebie? a co jesli ONI wprowadza wiekszy podatek od Twoich przychodow?
Czyjegoś nie chcę, ale swojego nie oddam. Walczyłbym o swoją Damę niezależnie od konsekwencji.mah1y pisze:Co jesli wprowadza ta regule pierwszej nocy (etat soltysa mojej wsi juz zajety )?
Nie interesuję się spiskami jakoś szczególnie,ja po prostu mam swoje zdanie.mah1y pisze:Jak bedziesz juz niezalezny finanosow to przestaniesz sie interesowac spiskami i naglasniac je?
dzięks i wzajemności.mah1y pisze:Madins dzieki za rozmowe.
pozdrawiam i zycze pipsow!
Nie wiem czy uda mnie się sprawić, by mój dochód pasywny przekraczał moje wydatki, ale jeśli chodzi o pomaganie inny, to już dawno w tym siedzę, chociaż dziecka nie adoptowałem.... liczę na własnego bąblaBy_żyło_się_lepiej pisze:Przepraszam, że się włączę. Jak staniesz się niezależny finansowo (he he), to zaczniesz się interesować np. tym ... http://www.adopcjanaodleglosc.caritas.pl/
Wspaniałe komentarze w stylu obwiniania Harpa za to że piorun uderzył w samolotBy_żyło_się_lepiej pisze:Kolejny spisek?