Ichimoku

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
radoslav47
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: radoslav47 »

pawlilimicimited pisze:Wczoraj przecież miałem ciekawy trejd i już zamieszczam.
no ja też nie chcę być czepialski ale niebieska strzałka wskazuje że w tym miejscu kupiłeś - co jest nie tak ?
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.

pawlilimicimited

Nieprzeczytany post autor: pawlilimicimited »

Kurde, ok zmieniam ustawienia strzałem bo się każdemu myli. Hmmm... mnie tak było wygodnie no ale jak ogół domaga się prawdy to niech ją mają.

Ustawienia zmienione :)

radoslav47
Gaduła
Gaduła

a jak sie to zmienia, tez bym sobie to zmienił

pawlilimicimited

Klikasz dwa razy w mt4 jak na wszystko w mt4 i zmieniasz kolor jak w ustawieniach. Cała filozofia. Jeśli chcesz dać niżej strzałkę to dasz ale linia przerywana niestety łapie górę świecy, nie złapie ci na środku. Skoro mnie sprawdzasz czy sobie dostawiam to proszę bardzo.

Linia przerywana jest nieco poniżej tak jak strzałka.

hehhee... oj Radek Radek. Myślałeś że nie wiem o co ci chodzi???? Nie rób ze mnie nowobogackiego za wszelką cenę. Chłopie :lol: :lol: :lol: :lol:
Przesadzasz troszkę.

Tak to można byłoby by sobie podrasować wszystko - NIEDOWIARKU.
ehh...

Dla ciebie zbliżyłem specjalnie świeczki abyś swoim kontem oka detektywa W11 mógł dopiąć swego. Proszę bardzo. Ale wiocha.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

radoslav47
Gaduła
Gaduła

moje oko dedektywa w11 zauważyło jeszcze jeden szczegół :)

na wykresie jest jeszcze niebieska linia tp więc wydaje mi się, że to jednak był LONG :D

pawlilimicimited

Tosz ci piszę wyraźnie >> ustawienia możesz sobie zmienić <<
Czytaj z tego co masz przed sobą ;)

KAŻDY ELEMENT MOŻESZ ZMIENIĆ Z OSOBNA

radoslav47
Gaduła
Gaduła

można, tylko po co ?

pawlilimicimited

Tutaj dokładniej widać jak rynek cofnął potem jednak z uwagi na brak potwierdzenia, poszedł nieco w dół i chociaż mam tam TP, to po wyjściu wtedy rynek mocno cofnął ponownie.
A że dzisiaj piątek to trzeba pozamykać niektóre zlecenia.

Dziękuję nauczycielowi za kolejne uświadomienie.

eh... jedno mi wiszące za moje błędy... czekać trzeba aż moc Jody przyjdzie i eurasia popcha do góry.

Dodano po 57 minutach:
EUR/JPY
Tutaj pokusiłem się na powiedzmy analizę techniczną i chciałbym abyście dopisali swoje sugestie jeśli będziecie mięli.
To co ja widzę i jak wchodziłbym w to zlecenie (wiadomo że można było wcześniej) ale chodzi mi o obecny czas w momencie, jeśli tego typu sytuacja zaistnieje to chciałbym abyście zwrócili na być może jeszcze większą ilość sygnałów.

ps. jeśli coś z tego bełkotu coś zrozumieliście to extra.

Analizę wykonałem z D1. Gram na H4 i D1 a ten screen jak widać czysto pokazuje. Więc gdyby coś niejasnego to zapytajcie mnie śmiało abym pokazał i wyszczególnił według was ważne dodatkowe podpowiedzi w tym co być może będzie już od poniedziałku.
AnalIzka nieco skąpa
TP okolice SS.A chmury spadkowej (wcześniej),
ewentualnie możliwe na której z linii TS, KS koło spadkowej chmury maksymalnie do największego dołka w okolicach spadkowej chmury

eh...

pawlilimicimited

Tutaj mam moje pierwsze wejście po tym jak przeczytałem książkę szkoły polskiej (że się tak wyrażę).
Tutaj czekałem na cenę i Chikou Span.

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

trader pisze:Czy to był BUY?
radoslav47 pisze:też nie chcę być czepialski ale niebieska strzałka wskazuje że w tym miejscu kupiłeś
radoslav47 pisze:na wykresie jest jeszcze niebieska linia tp więc wydaje mi się, że to jednak był LONG
pawlilimicimited pisze:Klikasz dwa razy w mt4 jak na wszystko w mt4 i zmieniasz kolor jak w ustawieniach. Cała filozofia.
oj pawle pawle cos nam sciemniasz chyba...
przeciagnales transakcje na wykres...
zmieniles kolor strzalki
zmieniles kolor linii przerywanej
zmieniles kolor kreski od SL
i dopiero wstawiles screena na forum ???

chyba bardziej prawdopodobne jest ze zaliczyles stopa na rowniutkie 100p i teraz probujesz nam wmowic ze grales w druga strone...
nie ladnie nie ladnie
:)

ODPOWIEDZ