"teoria spiskowa"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Madins
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Madins »

Może dlatego, że ten samolot istniał:)
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Samoloty są tak delikatne że ty sobie nawet tego nie wyobrażasz, dlatego po wypadkach lotniczych zostaje zazwyczaj "pole strzępek" a nie cały samolot, ten co walnął w pentagon walnął w nową, zmodernizowaną część budynku ktora była maksymalnie wzmocniona na wypadek ataku " żrodło z discowery" nie dziwnota że z niego nic nie zostało i nie ma dziury po skrzydłach jak w wtc, one po prostu popękały jak zapałki na tej ścianie, Wtc -> sciana z szybki i drucików, pentagon -> gruby, niedawno zmodernizowany pancerny mur z założenia mający chronić przed atakiem rakietowym

berta1984
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: berta1984 »

Ink. pisze:Samoloty są tak delikatne że ty sobie nawet tego nie wyobrażasz
Tak ja ty hehe :D

Dodano po 1 minutach:
Ink. pisze:nie dziwnota że z niego nic nie zostało i nie ma dziury po skrzydłach jak w wtc
Ale ty chlopie pierdoly piszesz :569: ty nawet nie wiesz o czym piszesz w pentagon zaden samolot nie uderzyl, prosze cie nie pisz wiecej bo to jest ZENADA

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

berta1984 pisze:Tak ja ty
Jestem bardzo delikatny a moja ignorancja nie ma granic :) do dziś myślałem że moje życie wygląda jak wygląda bo to suma moich wyborów w trakcie życia a tu sie okazuje że jestem w tym miejscu gdzie jestem bo masoni i templariusze tak chcieli :509:

berta1984
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: berta1984 »

Ink. pisze:zmodernizowaną część budynku ktora była maksymalnie wzmocniona na wypadek ataku
ZMODERNIZOWAC TO TRZEBA CI TOK NAUKI :D

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

berta1984 pisze:pentagon zaden samolot nie uderzyl
A co uderzyło? UFO ? :lol:

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Panowie temat topika jest "teoria spiskowa" i trzymajmy się tego.
Bo zaczynacie się rozdrabniać i zaraz będziemy tutaj mieć temat o smoleńsku.
Rozumiem podawanie pewnych przykładów żeby poprzeć swoje tezy ale nie rób z tego tematu przewodniego.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Ink. pisze:Samoloty są tak delikatne że ty sobie nawet tego nie wyobrażasz, dlatego po wypadkach lotniczych zostaje zazwyczaj "pole strzępek" a nie cały samolot, ten co walnął w pentagon walnął w nową, zmodernizowaną część budynku ktora była maksymalnie wzmocniona na wypadek ataku " żrodło z discowery" nie dziwnota że z niego nic nie zostało i nie ma dziury po skrzydłach jak w wtc, one po prostu popękały jak zapałki na tej ścianie, Wtc n sciana z szybki i drucików, pentagon n gruby, niedawno zmodernizowany pancerny mur z założenia mający chronić przed atakiem rakietowym
W przypadku 9/11 jest tyle niejasności że sprawa śmierdzi z daleka. Jakby zrobić listę to będzie ze 100 pozycji.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Zastanawia mnie tylko dlaczego masoni kontrolujący cały świat, zabijający niewygodnych świadków ich istnienia, pozwalają tak objawiać prawdę o swoim istnieniu, w książkach, na wykładach, w internecie i pozwalają jeszcze na tym zarabiać, spisek !!! :)

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

Czy ja tutaj tworze nowy spisek?
Czy ktos jeszcze widzi podobienstwo w karierze?

1) http://www.youtube.com/watch?v=__i4_nflC9s
2) http://www.youtube.com/watch?v=mxa4gSGexzk
3) http://www.youtube.com/watch?v=ja0gtu4tsC0

pzdr

ODPOWIEDZ