Audusd +40 zdecydowanie zbyt wcześnie zamknięte
eurusd +37
Musze popracowac nad dłuższym trzymaniem pozycji ( z reguły po zajęciu pozycji ruchy sa na 100-200 pipek ) a przede wszystkim nad piramidowaniem już otwartej pozycji
Byle z trendem by Ink.
edek zamknięty na +15, zamknąłem z palucha bo jesteśmy nad niepokojącą mnie linią na D1
Tydzień był pełen okazji do gry, ( oczywiście na historii wszystko wygląda na oczywiste ) ale oczywiste było co widać po moich trejdach
kierunek ok, miejsca ok, zarządzanie pozycją skandaliczne, sporo miejsca do poprawy 
Tydzień był pełen okazji do gry, ( oczywiście na historii wszystko wygląda na oczywiste ) ale oczywiste było co widać po moich trejdach

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a już myślałem Ink że zarządzanie pozycją okInk. pisze:kierunek ok, miejsca ok, zarządzanie pozycją skandaliczne

Powodzenia i pozdrawiam
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
Wszystkie trejdy nadal otwarte, prócz złota.sp2ews pisze:Obecnie gram Ski na EURUSD, AUDUSD, NZDUSD oraz na złocie.
Gold wystopowało mi niestety przez niedbalstwo. Za nisko ustawiony SL. Po nawrocie ceny miała być dokładka ale wyszło jak wyszło a na ponowne wejście nie miałem możliwości. A szkoda, bo kierunek był dobry.No nic, jak to w pewnym filmie było "Spokojnie wnusiu, trafi się jeszcze".
Do reszty screeny po zakończeniu trejdów.

adult image hosting
No dałem dałem.Ink. pisze:Dałeś troche ciała z tym SL , ale wejscie miałeś jakos tak wcześnie
Ale czy ja wiem czy za wcześnie... Tak naprawdę nikt nie może przewidzieć kiedy cena zawróci i czy zawróci, można tylko domniemywać. Pracuję nad dobrym MM, sposobem prowadzenia pozycji i psychiką, dlatego sam moment wejścia jest dla mnie bardzo ważny ale nie najważniejszy, przynajmniej narazie dopóki nie ogarnę w/w czynników...
Jako przykład, mój inny trejd.
To zlecenie niższe złożyłem najpierw. Tu kłania się dobre MM i psychika przedewszystkim.

picture hosting