Team szuka chętnych

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

ladnie pan pisze ale nie rzeczowo...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

bishop2012
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: bishop2012 »

Witam Pana,

Dziękuję za odpowiedź. Co byłoby dla Pana "rzeczowe"? To że zgadzam się na 15k zł jak ktoś napisał? To że zgadzam się na to żeby "nie ruszał się z domu"? Itd. Tego Pan oczekuje? Jeżeli tak to faktycznie mój post nie jest rzeczowy.
Czy nie jest rzeczowe to że post dot. propozycji pracy w firmie zajmującej się tym tematem?

W zasadzie wszystko co powinien Pan wiedzieć a co mogę ujawnić już napisałem.
Jesteśmy firmą a nie grupą osób prywatnych która profesjonalnie zajmuje się wdrożeniem strategii transakcyjnych.
Współpracujemy z funduszami i bankami. Nie współpracujemy z osobami prywatnymi tzn. nie obsługujemy ich portfeli.
Poza automatami tworzymy systemy które pozwalają automatom skutecznie funkcjonować gdyż automat to tylko część sukcesu.
Zajmujemy się też systemami zarządzania pozycją, zarządzania portfelem itd.
Nie jesteśmy teoretykami tzn. nasze strategie działają już dłuższy czas w realu dzięki czemu nasz team ma możliwość się rozwijać.
Jak na dzień dzisiejszy odnieśliśmy spory sukces tzn. realną grą potwierdziliśmy skuteczność naszego zespołu i oprogramowania które tworzymy. Każdy z nas jest inny, dzięki czemu team działa skutecznie. W naszym zespole są doświadczeni maklerzy, traderzy ale i matematycy i to bardzo docenieni.

O co chodzi? To proste. Takie businessy nie często kończą się sukcesem. Nasz go osiągnął i przyszła pora aby rozbudować zespół o kolejne osoby gdyż nowych projektów, pomysłów do realizacji jest strasznie dużo. Po prostu brakuje rąk do pracy. Szukamy sympatyków tego tematu. Nie tylko wykonawców zadań ale osób dla których strategie czy forex to hobby i które z nim wiążą swoją przyszłość. Proponujemy więc stałą pracę nie w firmie która ma wizję ale w firmie która ją zrealizowała i która jest rozwojowa. Szukamy osób kreatywnych która wniosą do zesołu nową myśl, świeży oddech, inne spojrzenie.

Więcej na tym etapie nie mogą powiedzieć.
Jeżeli nie jest Pan zainteresowany to proszę dać szansę innym.

Pozdrawiam Piotr

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

prosze Pana....

jezeli ja jestem zainteresowany praca to zanim zlozyl bym swoja aplikacje na dany wakat to chialbym wiedziec gdzie aplikuje ( nazwa firmy, adres, status jej, udzialowcy, etc......) a nie wyslac mam w kosmosa...

w takiej postaci w jakiej pan sklada anons rekrutacyjny to prosze mi wybaczyc ale jest to malo powazne oraz tajemnicze jakby pan mial cos do ukrycia....
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Normalne, że nikt nie potraktuje poważnie oferty, w której ktoś jest zupełnie anonimowy i nie chce podać danych, ani swoich, ani firmy. Widziałem, że to ogłoszenie jest rozrzucone po wszystkich forach, nawet na gazeta pl chyba, tam niby są jacyś eksperci? To forum ma to do siebie, że podobne ogłoszenia są szybko weryfikowane przez użytkowników i ciężko się przebić bez podania rzetelnego wyjaśnienia sprawy.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

radekFXnoob
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: radekFXnoob »

Może byłoby dobrym pomysłem wysłać CV z nieprawdziwymi danymi z nieoficjalnego adresu e-mail i zobaczyć jaka będzie odpowiedź ?

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

bishop2012 brak podania nazwy firmy z miejsca ośmiesza ta ofertę. Anonimowość? Chyba tylko przed użytkownikami forum, podaj kolego kilka rozsądnych argumentów za anonimowoscia i ukrywaniem nazwy firmy, z góry uprzedzam ze argumenty tylu - pieniądze lubią anonimowość, forex lubi anonimowość są bezsensowne

bishop2012
Bywalec
Bywalec

Proszę Państwa,
Powody anonimowości wyjaśniłem. Szkoda że Państwo tego nie rozumiecie co nie zmieni naszej decycji. Byłoby to pewni zrozumiałe gdyby ktoś z Państwa prowadził tego typu business i osiągnąłby sukces w skali większej niż tylko w ramach prywatnego portfela. W momencie jednak kiedy ambicje wychodzą na szerszy rynek życie wszystko weryfikuje i okazuje się że wszystko co przynosi pieniądze lub daje wizję robienia pieniędzy jest pożądane przez różne środowiska ludzi, niekoniecznie te z którymi chciałoby się współpracować. Nie wiem czy jest to zrozumiałe o czym piszę. Więc anonimowość to bezpieczeństwo. I bardzo je cenimy. W zasadzie to dla nas najwyższy priorytet. Mieliśmy też wiele sytuacji ataków. Więc im mniej osób o nas wie tym dla nas lepiej. Stąd takie a nie inne ogłoszenie.
Osoby które tego nie rozumieją proszę o zignorowanie tego postu i nie zaprzątanie sobie głowy i tracenie czasu.
Pozdrawiam

[size=9][color=#999999]Dodano po 1 minutach[/color][/size]

Proszę Państwa,
Powody anonimowości wyjaśniłem. Szkoda że Państwo tego nie rozumiecie co nie zmieni naszej decycji. Byłoby to pewni zrozumiałe gdyby ktoś z Państwa prowadził tego typu business i osiągnąłby sukces w skali większej niż tylko w ramach prywatnego portfela. W momencie jednak kiedy ambicje wychodzą na szerszy rynek życie wszystko weryfikuje i okazuje się że wszystko co przynosi pieniądze lub daje wizję robienia pieniędzy jest pożądane przez różne środowiska ludzi, niekoniecznie te z którymi chciałoby się współpracować. Nie wiem czy jest to zrozumiałe o czym piszę. Więc anonimowość to bezpieczeństwo. I bardzo je cenimy. W zasadzie to dla nas najwyższy priorytet. Mieliśmy też wiele sytuacji ataków. Więc im mniej osób o nas wie tym dla nas lepiej. Stąd takie a nie inne ogłoszenie.
Osoby które tego nie rozumieją proszę o zignorowanie tego postu i nie zaprzątanie sobie głowy i tracenie czasu.
Jak już pisałem nikogo nie zmuszam do aplikacji do naszej firmy, do podjęcia pracy i czegokolwiek. To Wasza decyzja więc proszę powstrzymać się od tych komentarzy i ją po prostu podjąć. Tylko tyle.
Pozdrawiam

[size=9][color=#999999]Dodano po 2 minutach:[/color][/size]

[quote="radekFXnoob"]Może byłoby dobrym pomysłem wysłać CV z nieprawdziwymi danymi z nieoficjalnego adresu e-mail i zobaczyć jaka będzie odpowiedź ?[/quote]
Nie czytał Pan tego co napisałem. Może Pan ukryć dane bylebyśmy mieli jakikolwiek kontakt w z wybranymi osobami.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

bishop2012 pisze:Więc anonimowość to bezpieczeństwo. I bardzo je cenimy. W zasadzie to dla nas najwyższy priorytet. Mieliśmy też wiele sytuacji ataków.
Ataki, bezpieczeństwo coraz bardziej absurdalne się to robi, zwłaszcza gdy na prawo i lewo daje się ogłoszenie w całym internecie jak leci, w którym można namierzyć IP.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

bishop2012
Bywalec
Bywalec

Bez komentarza

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

By_żyło_się_lepiej pisze:klonmarcin napisał:
za mniej niż 15k PLN nie ruszam się z domu

Pomnóż to x 5 minimum i może, może się będzie opłacało ...
:mrgreen: to tylko był wstęp do negocjacji :mrgreen:
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

ODPOWIEDZ