moze google chce troche na forexie dorobicInk. pisze:szczegolnie do firmy z gmail.com

zgadzam sie ..matka pisze:Zbyt duże ryzyko wysyłać CV na anonimowe ogłoszenia, szczególnie w takiej branży.bishop2012 pisze:Prężnie rozwijająca się firma posiadająca kilkuletnie doświadczenie w zakresie tworzenia automatycznych strategii transakcyjnych
Jakie ryzyko?matka pisze:Zbyt duże ryzyko wysyłać CV na anonimowe ogłoszenia, szczególnie w takiej branży.bishop2012 pisze:Prężnie rozwijająca się firma posiadająca kilkuletnie doświadczenie w zakresie tworzenia automatycznych strategii transakcyjnych
z tym sie zgodze - gość zamało podał danych - zostawił za dużo znaków zapytania.Esco pisze:Jeśli w grę wchodzą potencjalnie duże pieniądze należy zachować profesjonalizm którego tutaj brakuje.
Wysłałbyś na nieznany e-mail swoje dane osobowe wraz z załączonym stanem konta bankowego? Ja zdecydowanie nie.
oj zdziwilbys sie kolego jak mozna wykorzystac czyjes CVpelikan pisze: ktoś może wykorzystać nasze dane - ale ciekaw jestem jakie mogą być skrajne przypadki użycia czyjegoś CV.
etam czepiasz sie...Esco pisze:Jeśli w grę wchodzą potencjalnie duże pieniądze należy zachować profesjonalizm którego tutaj brakuje.
Wysłałbyś na nieznany e-mail swoje dane osobowe wraz z załączonym stanem konta bankowego? Ja zdecydowanie nie.