witam, mam pytanko czy istnieje taka możliwość. Mam Ea które pracuje dość równo w założeniach. Wejścia są ok. ale jeden z warunków całego systemu jest ustawianie TS po jakimś okresie. Wszystko wchodzi jak należy. Cena idzie w dobą stronę TS wskakuje idzie dalej. Cena przeskakuje o kolejne pipsy w górę TS też i nagle cena zawraca a TS zamiast zostać w miejscu schodzi w dół. Większość wejść kończy się SL. I się poddałem w próbach ustawiania TS. I tak teraz siedzę i się zastanawiam czy jest możliwość połączenia EA z LVOE. Czy jak na jednym oknie odpalę EA a na drugim Luktom'a to czy będzie zamykać pozycje. Oczywiście na tym samym tf ?
Może jest jakieś inne rozwiązanie? Błąd w EA sam nie wiem.
Pozdrawiam majówkowo.
Kuba
pomysł nie działa. szukam dalej ale jeśli ktoś ma jakiś pomysł co nie tak piszcie.
Ea + Luktom
-
- Bywalec
Re: Ea + Luktom
jeżeli dałoby się wyłączyć w tym EA TS to Luktom Visual Order Editor mógłby bez problemu przesuwać SL za niego (nawet nie muszą być te same time frame).xkubas pisze: Czy jak na jednym oknie odpalę EA a na drugim Luktom'a to czy będzie zamykać pozycje. Oczywiście na tym samym tf ?
w większości przypadków z takim równoległym działaniem nie ma problemu - ale to już zależy od zachowania EA (może się zdarzać że będą się gryzły).
xkubas pisze:I tak teraz siedzę i się zastanawiam czy jest możliwość połączenia EA z LVOE.
xkubas pisze:Może jest jakieś inne rozwiązanie?
można połączyć je dosłownie.
możemy wpleść wybrane funkcjonalności LVOE w kod źródłowy Twojego EA.
Pozdrawiam
luktom.biz :: k.chwastek