EDEK:
BUY
Moje Archiwum
skonczone na SL
wszystko przez klonmarcina, bo gra przeciwko mnie i ma kody do tej gry
teraz widze cos czego nie zauwazylem wczesniej. reakcja na poprzedni regionalny SR na poziomie 1.2982. powinna to byc dla mnie informaja ze cos nie tak z moja pozycja i ze to jeszcze nie ten czas.
za malo analizuje.
musze wiecej rozgladac sie za ewentualny przebiegiem sytuacji.
wszystko przez klonmarcina, bo gra przeciwko mnie i ma kody do tej gry

teraz widze cos czego nie zauwazylem wczesniej. reakcja na poprzedni regionalny SR na poziomie 1.2982. powinna to byc dla mnie informaja ze cos nie tak z moja pozycja i ze to jeszcze nie ten czas.
za malo analizuje.
musze wiecej rozgladac sie za ewentualny przebiegiem sytuacji.
- klonmarcin
- Maniak
Oj chciałbym mieć takie kody - np. do mt4 pokazujące wykres godzinę do przodu.mah1y pisze:wszystko przez klonmarcina, bo gra przeciwko mnie i ma kody do tej gry

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Przyznam Ci sie ze otworzylem sobie na demo podobna pozycje do Twojej (Ska na edku z poziomu 1.2971) i obserwowalem wykres, staralem sie go czytac tak jak Ty to robisz. Zadziwiajaca poezja.klonmarcin pisze:Oj chciałbym mieć takie kody - np. do mt4 pokazujące wykres godzinę do przodu.mah1y pisze:wszystko przez klonmarcina, bo gra przeciwko mnie i ma kody do tej gry
Obrona poziomu 1.2970 pozniej myslalem ze beda bronic 1.2963 a teraz obserwuje czy obronia 1.2944
Pytanie typu jak żyć panie premierze ? 
Jest wiele opcji, po przebiciu ostatniego dołka i gdy cena wróci powyżej fibo 50, jakimś lokalnym Sr, gdy cena w spadkach stworzy podwójne dno, czyli tam gdzie twoja wiara w spadki zostanie zachwiana
A SL najlepiej ustawić nad ostatnim high, po przebiciu ostatniego high można usnac że coś jest nie tak
Oczywiście po drodze bylo wiele pomniejszych szczytków, kwestia odróżnienia tych istitnych od tych mało istotnych,

Jest wiele opcji, po przebiciu ostatniego dołka i gdy cena wróci powyżej fibo 50, jakimś lokalnym Sr, gdy cena w spadkach stworzy podwójne dno, czyli tam gdzie twoja wiara w spadki zostanie zachwiana

A SL najlepiej ustawić nad ostatnim high, po przebiciu ostatniego high można usnac że coś jest nie tak
Oczywiście po drodze bylo wiele pomniejszych szczytków, kwestia odróżnienia tych istitnych od tych mało istotnych,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tylko ja mam taka duza dziure na wykresie i brak zadnych waznych SRow po drodze dla S
jak wpadniemy w ta dziure (a juz w niej jestesmy) mam problem w znalezienu ewentualnego wsparcia/oporu.
myslisz ze czegos mi brakuje po drodze dla Sek na moim wykresie
moze powinienem przeczekac ten dziwny okres na moim wykresie i zobaczyc co sie wydarzy w punktach zaznaczonych.?
jak wpadniemy w ta dziure (a juz w niej jestesmy) mam problem w znalezienu ewentualnego wsparcia/oporu.
myslisz ze czegos mi brakuje po drodze dla Sek na moim wykresie
moze powinienem przeczekac ten dziwny okres na moim wykresie i zobaczyc co sie wydarzy w punktach zaznaczonych.?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.