Witam,
Zakładam dziennik, żeby nie pogubić się w grze w czasie konkursu. Z założenia cały czas ma być gra po bandzie:
Start - 2 000 PLN + 500PLN od GO4X
Gra od 1 do 5 lot w zależności od kapitału, z założenia inwestowane około 80% od porannej kwoty na koncie.
Gra na M1 i M5 wspierane H1 i H4
Codziennie będę przedstawiał wszystkie wejścia i prezentował wyniki.
Utrudnienia w grze:
pierwszy tydzień - gra w sesji azjatyckiej (wyjazd)
drugi tydzień - gra w sesji europejskiej
trzeci tydzień - gra w sesji amerykańskiej (wyjazd)
czwarty tydzień - gra w sesji europejskiej
Cel dzienny: 60-80%
Nie dopłacę do konkursy. W przypadku straty całego kapitału koniec zabawy i powrót do gry na koncie rzeczywistym.
GO4Challenge - strategia na konkurs :)
GO4Challenge - strategia na konkurs :)
Nie mam pojęcia o technice, wykresach i innych takich... Nie traktować mnie poważnie 

- klonmarcin
- Maniak
Wiedz, że zawsze łatwiejsza jest strata niż zysk. 

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Już siedzę w tym kilka lat, swoje straciłem, odzyskałem a teraz powoli utrwalam wiedzę i systematyczność zysków. Konkurs traktuję jako zabawę, więc dlatego jest zastrzeżenie, że nie dopłacam. 2 000 są przewidziane na straty jakby co i ani grosza więcej
Nie chcę tego wygrać za wszelką cenę, chcę tylko zobaczyć co można zrobić ryzykując przez 4 tygodnie.
P.S. Brakuje jednej opcji w ankiecie 16-20, proszę moderatora o dodanie jeżeli to możliwe.

P.S. Brakuje jednej opcji w ankiecie 16-20, proszę moderatora o dodanie jeżeli to możliwe.
Nie mam pojęcia o technice, wykresach i innych takich... Nie traktować mnie poważnie