EUR/USD wątek V
04-05-2012
Początek kryzysu zobaczą w podręcznikach w przyszłości uczniowie.
Poniedziałek prawdopodobnie przyniesie lekie odreagowanie, pytanie tylko w ramach której fali, czy korekta 5 falowego układu, czy korekta fali 1 w 3.
Początek kryzysu zobaczą w podręcznikach w przyszłości uczniowie.
Poniedziałek prawdopodobnie przyniesie lekie odreagowanie, pytanie tylko w ramach której fali, czy korekta 5 falowego układu, czy korekta fali 1 w 3.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Sęk w tym, że Sarkozy jest we Francji znienawidzony i dla francuzów będzie to nadzieja na coś innego, czy lepszego czas pokaże?
A biorąc pod uwagę, że rynki lubią kupować nadzieje, wówczas scenariusz prezentowany w analizie może stać się rzeczywistością (wcześniej do pokonania kilka istotnych średnich i psychologiczne 1.3200)
Ceny ropy także mogą mieć pozytywny wpływ na rynki
A biorąc pod uwagę, że rynki lubią kupować nadzieje, wówczas scenariusz prezentowany w analizie może stać się rzeczywistością (wcześniej do pokonania kilka istotnych średnich i psychologiczne 1.3200)
Ceny ropy także mogą mieć pozytywny wpływ na rynki
Korekta nabiera złożoności i nadal wzrost 1,26-1,34 jest nie zagrożony.
Silne wsparcie jest w rejonie 1,29600.
Ważny będzie kształt zamknięcia dzisiejszej świecy.
EURUSD D1 H4
Silne wsparcie jest w rejonie 1,29600.
Ważny będzie kształt zamknięcia dzisiejszej świecy.
EURUSD D1 H4
W korektę ciężko mi już uwierzyć. (3 formacje świecowe z interwału tygodniowego)
Wsparcie istotnie bardzo ważne.
Ja to widzę tak. Prawdopodobnie realizuje się korekta fali 3 (tutaj 3 mniejsze od 1) powinna być jeszcze fala 5 równa 1. Obecnie rozbudowana fala 4
Dodano po 1 godzinach 4 minutach:
Do realizacji wzrostowego scenariusza Kolegi Zeusa będzie wyjście nad wierzchołek oznaczony jako 5/1/A
Wsparcie istotnie bardzo ważne.
Ja to widzę tak. Prawdopodobnie realizuje się korekta fali 3 (tutaj 3 mniejsze od 1) powinna być jeszcze fala 5 równa 1. Obecnie rozbudowana fala 4
Dodano po 1 godzinach 4 minutach:
Do realizacji wzrostowego scenariusza Kolegi Zeusa będzie wyjście nad wierzchołek oznaczony jako 5/1/A