Ale najpierw musisz mieć stworzone subkonto

Zdarzyło się komuś coś takiego?(W innym, zamkniętym już wątku) Blackhole pisze:Testuję tę platformę.
Założyłem sobie SL. Najpierw nie uciął on strat. Potem wykonałem kolejne zlecenie. Ustawiłem kolejny SL Chciałem przesunąć ten pierwszy, ale pojawia się komunikat błędu, że ten ticket został już anulowany. Dziwne, bo pojawia się w wykazie jako istniejący i ma wpływ na wartość "Unrealized P/L". To samo z tym drugim SL
Jak się rozłączyłem i na nowo połączyłem, to już wszystko wyglądało tak, jak by działało dobrze. Były oznaczone wykonania SL. Hmm...![]()
a możesz napisać jakiej przeglądarki używasz? ja miałem kłopot z rejestracją przez Firefoxa , także spróbuj przez IE, może to coś pomoże.forextrader1 pisze:Ponowne logowanie nic nie zmieniło. a czy po otwarciu subkonta na rachunku podstawowym w Account Details pojawiają sie dane dotyczące subkonta.tj.numer.nazwa .waluta ?
Polecam uzycie opcji szukaj na tym forum i od razu wyskakuje odpowiedz.mUcho pisze:Trochę z innej beczki....
Czy jest taka opcja, aby kasować te trójkąciki i kółeczka oznaczające transakcje i SL/TP ?
Wystarczą 3 transakcje na 15 min. i słupek dzienny znika po tymi kolorowymi figurami
Zmienić można tylko w przypadku, gdy jeszcze nie zrobiłeś pierwszej wpłaty. Później się nie da, ale możesz założyć subkoto w innej walucie (teraz to jest kwestia kilku kliknięć) i przelać na nowe subkonto całą kasę.nasreddin pisze:Wie ktos czy mozna zamienic depozyt z dolara na euro?Jezeli tak to jak?