Re: Zakładanie konta na platformie Oanda

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera ?

Zdecydowanie polecam
95
33%
Poza paroma minusami są ok
92
32%
Przeciętny
60
21%
Mają wiele wad
16
5%
Stanowczo odradzam
28
10%

Liczba głosów: 291

Awatar użytkownika
komislaw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: komislaw »

Tak, pojawi się dodatkowy wpis ze szczegółami na temat subkonta. Poza tym w menu 'Account' pojawi Ci się nowa lista rozwijalna o nazwie 'Change Account', w której będziesz miał konto 'Primary' (czyli Twoje podstawowe konto) i stworzone subkonto. Jeżeli w preferencjach masz zaznaczoną opcję 'Show Sub Account Switcher' to dodatkowo będziesz miał widoczny przełącznik między kontami znajdujący się pod 'Account Summary'.

Ale najpierw musisz mieć stworzone subkonto :) Jeżeli nie wchodzi Ci formularz 'Create Sub-Account' to najlepiej do nich napisz i załatwią Ci to ręcznie. Jakby co to wal do mnie na PW.
93% ludzi uwierzy w każde zdanie, które zawiera dane statystyczne.

Awatar użytkownika
Blackhole
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Blackhole »

Czy jeśli założę sobie realne konto, to muszę od razu wpłacić jakieś depo? A jeśli muszę, to czy w jakimś okresie czasu muszę zawrzeć jakieś transakcje, by konto nie zostało usunięte?
"W Bogu wszelkie nasze bogactwo."

Awatar użytkownika
komislaw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nic nie musisz. A konta nie usuną nawet jak ich będziesz o to prosił :P Tylko zastanawia mnie po co chcesz zakładać konto real, jeżeli nie chcesz wpłacać kasy...

Awatar użytkownika
Blackhole
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Blackhole »

(W innym, zamkniętym już wątku) Blackhole pisze:Testuję tę platformę.
Założyłem sobie SL. Najpierw nie uciął on strat. Potem wykonałem kolejne zlecenie. Ustawiłem kolejny SL Chciałem przesunąć ten pierwszy, ale pojawia się komunikat błędu, że ten ticket został już anulowany. Dziwne, bo pojawia się w wykazie jako istniejący i ma wpływ na wartość "Unrealized P/L". To samo z tym drugim SL :-/

Jak się rozłączyłem i na nowo połączyłem, to już wszystko wyglądało tak, jak by działało dobrze. Były oznaczone wykonania SL. Hmm... :roll:
Zdarzyło się komuś coś takiego?
Wczoraj zainstalowałem sobie JRE 1.6, ale czy to mogło być tym spowodowane?
"W Bogu wszelkie nasze bogactwo."

Awatar użytkownika
majek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: majek »

forextrader1 pisze:Ponowne logowanie nic nie zmieniło. a czy po otwarciu subkonta na rachunku podstawowym w Account Details pojawiają sie dane dotyczące subkonta.tj.numer.nazwa .waluta ?
a możesz napisać jakiej przeglądarki używasz? ja miałem kłopot z rejestracją przez Firefoxa , także spróbuj przez IE, może to coś pomoże.

goose
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: goose »

mUcho pisze:Trochę z innej beczki....

Czy jest taka opcja, aby kasować te trójkąciki i kółeczka oznaczające transakcje i SL/TP ?

Wystarczą 3 transakcje na 15 min. i słupek dzienny znika po tymi kolorowymi figurami :x
Polecam uzycie opcji szukaj na tym forum i od razu wyskakuje odpowiedz.
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... &start=280

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mysje_hood »

robil z was ktos ostatnio przelew na oande? jezeli tak to z jakiego banku jest najtańszy przelew AKTUALNIE?

Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nasreddin »

mysje_hood Citi ma za darmo
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”

Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nasreddin »

Wie ktos czy mozna zamienic depozyt z dolara na euro?Jezeli tak to jak?
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”

Awatar użytkownika
komislaw
Stały bywalec
Stały bywalec

nasreddin pisze:Wie ktos czy mozna zamienic depozyt z dolara na euro?Jezeli tak to jak?
Zmienić można tylko w przypadku, gdy jeszcze nie zrobiłeś pierwszej wpłaty. Później się nie da, ale możesz założyć subkoto w innej walucie (teraz to jest kwestia kilku kliknięć) i przelać na nowe subkonto całą kasę.
93% ludzi uwierzy w każde zdanie, które zawiera dane statystyczne.

ODPOWIEDZ