raposo pisze:Kolega pisał licencjat na poobny temat. Z grubsza wyglądało to prawie tak samo. Dużo więcej wymyśleć się tu nie da...

Wiem że post był napisany dość dawno ale nie może być tego typu uznania. Więc:
Panowie i Panie, z ogromnym szacunkiem do tematu i moderatorów, przestańcie nagrywać sobie pochwały za tego typu spamowe zdania. Owszem dobrze że Pan moderator raczył zaznaczyć czy też potwierdzić że jest taka możliwość ale im więcej czytam na forum, tym bardziej mnie zastanawia tego typu działalność.
To zdanie w pasku zieloności to amatorskie zagranie.
Przepraszam ale to jest tak, jakby ktoś dopisał >> są duże możliwości pisania w temacie i potraktowania na bardziej profesjonalnym poziomie <<
Co z tego wynika:
- możliwość napisania naukowego wywodu dla którego można być postrzeganym magistrem (rzecz wielka dla wielu nawet niedostępna),
- otwartość na ludzkość,
- uratowanie człowieka bo tam gdzie osoba ze statusem powie że coś jest ok, to będzie miało inny wyraz, od takiego jak np. ja, moderatorem może zostać nie każdy,
No jeśli za to można było dostać pochwałę, to proszę co trzeciego w tym dziale potraktować tak samo.
Proszę to odebrać jako fakt zauważenia pewnych nieścisłych form opisu które tak naprawdę nie wnoszą nic.
W końcu jeśli tego nikt z nas szaraków nie napisze to nie przekona się czy też za tego typu zwrócenie uwagi będzie ostrzeżenie, ban czy może tylko posty komentarzy które wzbudzą niepokój.
I rzecz najważniejsza tego mojego postu - proszę upatrywać szanowni moderatorzy tego typu wpis za obserwację bezstronnego forumowicza. W żadnym przypadku proszę porzucić inne negatywne obrazy jeśli takie się gdzieś w Państwa głowach cisną.
Ogromny szacunek.