Forex dla Ciebie to .... ?
Forex dla Ciebie to .... ?
Witam ! Ciekawi mnie ile osób na forum traduje regularnie ,codziennie ,a ile forumowiczów traktuje forex jako dodatek do życia
Z góry dziękuję za głosowanie w ankiecie i pozdrawiam.

- klonmarcin
- Maniak
To coś słabo z tymi $ z forex skoro nikt tutaj nie pisze

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
- aniacfiszan
- Gaduła
to nie jest mit
po co sie udzielac wybitnie, tyle juz zostalo napisane
reszta zalezy od nas
z jednym sie zgodze
na 8594 uzytkownikow zarabia kilkunastu ; )
niezapominajmy ze wchodza tez tutaj ludzie z kasa i szukaja perelek
co do ankiety to jestem gdzies po srodku
stala praca bo jestem na rynku codziennie ale nie jest to moje jedyne aktywo i nigdy nie bedzie, dla mnie to odrobine glupota zawiezac cale zycie i majatek gieldzie, roznie bywa jeden miesiac 100% nastepny juz tylko 10%
dywersyfikacja jest kluczem do sukcesu
biznes/gpw/fundusze itp
po co sie udzielac wybitnie, tyle juz zostalo napisane
reszta zalezy od nas
z jednym sie zgodze
na 8594 uzytkownikow zarabia kilkunastu ; )
niezapominajmy ze wchodza tez tutaj ludzie z kasa i szukaja perelek
co do ankiety to jestem gdzies po srodku
stala praca bo jestem na rynku codziennie ale nie jest to moje jedyne aktywo i nigdy nie bedzie, dla mnie to odrobine glupota zawiezac cale zycie i majatek gieldzie, roznie bywa jeden miesiac 100% nastepny juz tylko 10%
dywersyfikacja jest kluczem do sukcesu
biznes/gpw/fundusze itp
- aniacfiszan
- Gaduła
polaczenie pracy na etacie + gielda jest bardzo rozsadnym i cholernie profitowym rozwiazaniem nie wspomnajac juz o ogromnym komforcie psychicznym
warto rozwazyc taka opcje chociaz bedzie sie ona wiazala z praca 12h dziennie od pon do pt, jednak z czasem zbudowany kapital i portfel inwestycji pozwoli lezec do gory pempkiem i pracowac 1h dziennie w niektore dni
kiedys bylem przeciwny pracy na etacie i uwazalem ze forex tylko forex i taki huuu
kiedy w gre weszly wieksze pieniadze + plany na przyszlosc + rodzina + chec stabilizacji majatkowej zaczalem myslec rozsadniej
kasa z gieldy to zupelnie inna kasa niz wyplata z etatu, teraz to wiem i rozumiem z jakimi konsekwencjami sie to wiaze, nie bede sie tutaj rozpisywal bo dopoki ktos nie dojdzie do tego "levelu" zyciowego to nie zrozumie
ogolnie moim przeslaniem w tym wpisie jest zniecheceni poczatkujacych inwestorow od zwalania sie z pracy na rzecz FX, etat to nie tylko kasa ale pewna forma stabilizacji ktorej ja np z poczatku niedocenialem ale takze izolator gieldowy nie pozwaljacy siedziec 18h przed wykresami co moze nam tylko wyjsc na zdrowie
piszac wprost, jezeli zamierzacie zwiazac swoja przyszlosc z FX to nie pozwolcie na utrate jedynej formy stabilizacji jaka posiadacie, zarabiajcie kase na etacie powoli sie uczac, z czasem zarobiona kase inwestujcie dalej, lokale/mieszkania czynszowe, grunty, dobry i przemyslany biznes, z wiekszymi pieniedzmi fundusze i gpw
innymi slowy budujcie swoja niezaleznosc finansowa
warto rozwazyc taka opcje chociaz bedzie sie ona wiazala z praca 12h dziennie od pon do pt, jednak z czasem zbudowany kapital i portfel inwestycji pozwoli lezec do gory pempkiem i pracowac 1h dziennie w niektore dni
kiedys bylem przeciwny pracy na etacie i uwazalem ze forex tylko forex i taki huuu
kiedy w gre weszly wieksze pieniadze + plany na przyszlosc + rodzina + chec stabilizacji majatkowej zaczalem myslec rozsadniej
kasa z gieldy to zupelnie inna kasa niz wyplata z etatu, teraz to wiem i rozumiem z jakimi konsekwencjami sie to wiaze, nie bede sie tutaj rozpisywal bo dopoki ktos nie dojdzie do tego "levelu" zyciowego to nie zrozumie
ogolnie moim przeslaniem w tym wpisie jest zniecheceni poczatkujacych inwestorow od zwalania sie z pracy na rzecz FX, etat to nie tylko kasa ale pewna forma stabilizacji ktorej ja np z poczatku niedocenialem ale takze izolator gieldowy nie pozwaljacy siedziec 18h przed wykresami co moze nam tylko wyjsc na zdrowie
piszac wprost, jezeli zamierzacie zwiazac swoja przyszlosc z FX to nie pozwolcie na utrate jedynej formy stabilizacji jaka posiadacie, zarabiajcie kase na etacie powoli sie uczac, z czasem zarobiona kase inwestujcie dalej, lokale/mieszkania czynszowe, grunty, dobry i przemyslany biznes, z wiekszymi pieniedzmi fundusze i gpw
innymi slowy budujcie swoja niezaleznosc finansowa
- klonmarcin
- Maniak
Napiszę tak: moim celem było zostać "trejderem"
i utrzymywanie się tylko z Forex - i do tego usilnie dążę - szczególnie jeśli ma się pewnie "przeszkody" w zdobyciu "innej" pracy czyt. harowania na jakiegoś "krwiopijcę" - za marne grosze z wielką łaską.
Powiedziałem "dość" - "tak być nie będzie" (jak mawia pewien Pan)
i oto jestem tu gdzie jestem - forex jest dla mnie pasją i jedną z najważniejszych rzeczy w życiu.
Jak to mówią "nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie....."

Powiedziałem "dość" - "tak być nie będzie" (jak mawia pewien Pan)

Jak to mówią "nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie....."
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
No pain - No gain