liczba pipsów w świeczce
Bo to on potrzebuje wskaźnik o który pytał a ja podałem mu ivoe który podobny jest do luktoma. I tyle. A ty Helium zwróciłeś się do mnie mnie jakbym to ja potrzebował wskaźnik.
Poza tym skoro pyta to chyba ma potrzebę. Więc twój babko w moją stronę jest raczej pomyłką i tak to uważam. Zresztą po co się spierać. Być może masz racje i myślę że wiadomo o co teraz chodzi. Najwyraźniej to ja nie zrozumiałem jego pytania. Więc postaram się jakoś cedzić słowa.
Pozdrawiam
ps. poza tym masz ciekawą fotkę w profilu. Dwie atrakcje - laska i kaska
Poza tym skoro pyta to chyba ma potrzebę. Więc twój babko w moją stronę jest raczej pomyłką i tak to uważam. Zresztą po co się spierać. Być może masz racje i myślę że wiadomo o co teraz chodzi. Najwyraźniej to ja nie zrozumiałem jego pytania. Więc postaram się jakoś cedzić słowa.
Pozdrawiam
ps. poza tym masz ciekawą fotkę w profilu. Dwie atrakcje - laska i kaska

o boze boze 
naprawde duzo juz rzeczy w zyciu widzialem ale to forum nigdy nie przestanie mnie zadziwiac...
pawlilimicimited nie wiem z jakiej planety przyleciales ale ciesze sie ze jestes z nami
a co do tematu to tu jest bardzo fajny wskaznik
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=18571
zreszta byl juz podany wczesniej w odpowiedziach
uzywam i naprawde daje rade

naprawde duzo juz rzeczy w zyciu widzialem ale to forum nigdy nie przestanie mnie zadziwiac...
pawlilimicimited nie wiem z jakiej planety przyleciales ale ciesze sie ze jestes z nami

a co do tematu to tu jest bardzo fajny wskaznik
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=18571
zreszta byl juz podany wczesniej w odpowiedziach
uzywam i naprawde daje rade

-
- Gaduła
-
- Gaduła
Nie wrzucę bo nie używam Radosławie fontanny. Jest chyba tutaj kilka osób na forum którym pomogłem zebrać wiadomości po ich kursie u Grzegorza. Dla niektórych 5 dni kursu to nieco za mało a tam naprawdę jest dużo wiadomości. Teraz jest coraz mniej ludzi i to mnie cieszy że coraz mniej pisze do mnie aby wyjaśnić na spokojnie fontanne. Ale szczerze polecam wybranie się na kurs do dobrego gracza a doskonałym skalperem na wylot znającym system jest właśnie Niemiaszek.
Ichimoku daje więcej sygnałów do gry a fontanna jest doskonałym modelem gry w trendzie i tylko w trendzie.
Ichimoku daje więcej sygnałów do gry a fontanna jest doskonałym modelem gry w trendzie i tylko w trendzie.
-
- Gaduła