liczba pipsów w świeczce

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

A niby dlaczego do niego ?? Zadał tylko pytanie dot. wskaźnika a ty podajesz mu jakieś love i luktom pipsometr. Nie mam sił na ciebie EOT.
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

pawlilimicimited

Nieprzeczytany post autor: pawlilimicimited »

Bo to on potrzebuje wskaźnik o który pytał a ja podałem mu ivoe który podobny jest do luktoma. I tyle. A ty Helium zwróciłeś się do mnie mnie jakbym to ja potrzebował wskaźnik.
Poza tym skoro pyta to chyba ma potrzebę. Więc twój babko w moją stronę jest raczej pomyłką i tak to uważam. Zresztą po co się spierać. Być może masz racje i myślę że wiadomo o co teraz chodzi. Najwyraźniej to ja nie zrozumiałem jego pytania. Więc postaram się jakoś cedzić słowa.

Pozdrawiam

ps. poza tym masz ciekawą fotkę w profilu. Dwie atrakcje - laska i kaska 8)

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

thx
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

o boze boze ;)
naprawde duzo juz rzeczy w zyciu widzialem ale to forum nigdy nie przestanie mnie zadziwiac...

pawlilimicimited nie wiem z jakiej planety przyleciales ale ciesze sie ze jestes z nami :)

a co do tematu to tu jest bardzo fajny wskaznik
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=18571
zreszta byl juz podany wczesniej w odpowiedziach

uzywam i naprawde daje rade :)

pawlilimicimited

Dziękuję Seba, wcześniej byłem w gorącej kompany i na dodatek niewyparzony, teraz mam jeszcze niewyparzony. Ale poprawa w depo znaczna.

Widać planety są blisko siebie.

:)

radoslav47
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: radoslav47 »

pawlilimicimited nie myslales aby zalozyc journala ? bardzo jestem ciekaw Twojej techniki gry

ichimoku + MACD/oSMA to moze byc ciekawe, rozumiem, ze Fontanny juz nie zawierasz w swojej strategii ?

pozdrawiam
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.

pawlilimicimited

Na jurnale to już za późno, mamy wielu lepszych ode mnie
8) :lol:

Historia to historia fontanna nauczyłam mnie wielu rzeczy i jestem Grzegorzowi wdzięczny.

Do ichimoku nie mam żadnego innego wskaźnika. Ichimoku ma już wystarczająco wskaźników.

radoslav47
Gaduła
Gaduła

ale wiesz. journal wzmacnia dyscyplinę i konsekwencję u tradera, na pewno mógłbyś wynieść coś z tego

nie interesują mnie wskaźniki, jestem tylko ciekaw jak patrzysz na cenę poprzez ichimoku

pawlilimicimited

Nie wrzucę bo nie używam Radosławie fontanny. Jest chyba tutaj kilka osób na forum którym pomogłem zebrać wiadomości po ich kursie u Grzegorza. Dla niektórych 5 dni kursu to nieco za mało a tam naprawdę jest dużo wiadomości. Teraz jest coraz mniej ludzi i to mnie cieszy że coraz mniej pisze do mnie aby wyjaśnić na spokojnie fontanne. Ale szczerze polecam wybranie się na kurs do dobrego gracza a doskonałym skalperem na wylot znającym system jest właśnie Niemiaszek.
Ichimoku daje więcej sygnałów do gry a fontanna jest doskonałym modelem gry w trendzie i tylko w trendzie.

radoslav47
Gaduła
Gaduła

dobra nie będę Cie męczył, bo widzę jakiś tajemniczy dziś jesteś

pozdro

ODPOWIEDZ