Uwaga na forsadlaciebie.pl

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
FDC
Uczestnik
Uczestnik

Uwaga na forsadlaciebie.pl

Nieprzeczytany post autor: FDC »

Ogłaszający jest agentem wprowadzającym do brokera PLus500
Zarabia na prowizji od otwieranych transakcji niezależnie od ich wyniku.

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Szukam osób zainteresowanych inwestycją na giełdzie Forex. Jeśli ktoś ma trochę zaoszczędzonych pieniędzy i chciałby spróbować swoich sił, to
proszę pisać na adres
E-mail: admin@forsadlaciebie.pl

Na osłodę dodam, że mam dla takich osób bardzo ciekawą propozycję, która polega na oddaniu części przegranych pieniędzy do kwoty 200 ZŁOTYCH.

Proszę się skontaktować, nawet jeśli się wahasz. Ja nie gryzę :P Naprawdę polecam bo mam już wielu zadowolonych użytkowników i większość też
była sceptycznie początkowo nastawiona ale tak jak mówię - jeśli ktoś przegra stosując się do moich porad, to zwrócę mu wszystkie koszta.

Napisz, zaryzykuj. Pisząc do mnie maila nic nie tracisz :)
Dla super-niewierzących, że da się zarabiać w ten sposób, mogę przedstawić dowody wypłat.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

Administracja wzywa do uzupełnienia danych według ogólnych standardów przyjętych w ogłoszeniach biznesowych.

Obecna forma sugeruje możliwość wyłudzenia.

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

sciaganie ludzi do PLUS500
do tego jeszcze naganianie ludzi na zakup ebookow piotra surdela
http://www.forsadlaciebie.pl/ebook/

kontakt oczywiscie tylko na mail i GG
http://www.forsadlaciebie.pl/kontakt.php

mail:
Jesteśmy serwisem, które chce przedstawić możliwości zarabiania na giełdzie Forex celem obópólnej korzyści. Oferujemy zwrot gotówki w postaci 200 pln za rozegranie na poleconej przez nas platformie kilku spreadów. Więcej można dowiedzieć się na naszej stronie www.forsadlaciebie.pl
Pozdrawiam.
Administrator serwisu forsadlaciebie.pl
info na stronie:
Zarejestruj się na platformie Plus500
Aby w przyszłości mieć możliwość ubiegania się o zwrot ewentualnie przegranych 200zł musisz zarejestrować się przy użyciu tylko tego baneru. Prośby od użytkowników, którzy nie zarejestrowali się według naszej instrukcji, będą odrzucane.
jak dla mnie temat do zamkniecia
i do dopisania w tytule [UWAGA NA.....]
:)

ODPOWIEDZ