MarketScalper PRO v5.5

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
profession
Pasjonat
Pasjonat

MarketScalper PRO v5.5

Nieprzeczytany post autor: profession »

Ostatnio znalazłem dość interesujący wskaźnik/system. Na screenach wygląda wrecz idealnie. Zbyt idealnie, a w związku z tym iż nie repaintuje mam poważne podejrzenie, że sygnały pojawiają się ze znacznym opóźnieniem. Chciałbym to sprawdzić, jednak nie mogę go nigdzie znaleźć.

Może wiecie coś więcej na jego temat?

http://mnikolic.com/store/?tradebuilds

Na tej stronce jest napisane, że składa się on z dwóch wskaźników może macie któryś z nich lub wiecie gdzie go znaleźć?

RAZOR5 lub pure scalp?
Austryjacka Szkoła Ekonomii jest sednem.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Ja Ci tylko podpowiem jedno. Lepiej przestań szukać systemów na forach ,tylko sam dopracuj sobie coś z PA. W sieci jest mnóstwo systemów ,ale 99 % z nich to kicha..W dodatku widzę ,że jest to płatne.

Naprawdę najlepszym rozwiązaniem jest zrobienie własnego systemu ,który będzie Ci w 100 % odpowiadał.

Gdzieś miałem ten wskaźnik ze strzałeczkami jak na zdjęciu ,ale pojawiają się one za późno,więc to bezsens. Nie ma takiego systemu ,który strzałeczką Ci pokaże gdzie wejść :D Nie ma co się napalać tylko brać się na dopasowanie strategii pod siebie !
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
profession
Pasjonat
Pasjonat

Dzięki za sugestie. Muszę Ci powiedzieć, że inwestuje pewnym systemem, albo kilkoma które są dochodowe. Jednak cały czas szukam i analizuję bo bardzo to lubię. Po prostu mnie to pasjonuje :) W wolnych chwilach szukam czegoś co wygląda na ciekawe i sprawdzam jak to działa.

System którym się posługuję jest dochodowy ale mnie nie zadowala, dlatego szukam. Zresztą ostatnio odkryłem coś co wprawia mnie w zdumienie. Więc myślę, że ogólnie warto szukać. Nawet z logicznego punktu widzenia każdy wie, że są lepsze i gorsze wskaźniki. Więc dlaczego nie szukać tych lepszych? Już pisałem wiele razy, że nie chodzi o grala chodzi tylko i wyłącznie o statystyczną dochodowość. Co i tak jest rzadkością.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

Może wiecie coś więcej na jego temat?
nie wiem nic na jego temat, ale tak na szybko znalazłem wersje v3.95 jak chcesz to sobie popatrz.

Pozdrawiam.

Dagu

Nieprzeczytany post autor: Dagu »

wedlug opini na forach jest bardzo slaby z racji tego ze wiekszosc sygnalow jest falszywa a samych sygnalow jest 2 sztuki dziennie

Awatar użytkownika
profession
Pasjonat
Pasjonat

Dzięki za odpowiedzi i jak zawsze ta sama historia. Świetne i wyselekcjonowane screeny. Takie sytuacje trafią się może raz na miesiąc. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
harald
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: harald »

proponuje lepiej zainwestowac w szkolenie niz, bawic sie w szukanie gralla na forum. normalne sa stratne i dochodowe pozycje, wazne aby tych dochodowych bylo wiecej:) ja jestem po pewnym szkoleniu i dane kontaktowe moge podeslac i z gory polecic osobe prowadzaca:) pozdrawiam
Ucze sie ucze:) i sie jeszcze dlugo uczyc bede...

Dagu

Nieprzeczytany post autor: Dagu »

ja co prawda po zadnym szkoleniu nie jestem ale pod slowami przedmowcy sie podpisze
niestety ja uczylem sie sam i zeby wyjsc na prosta musialem popelnic milion bledow, z perspektywy czasu zdecydowanie zyczyl bym sobie udac na szkolenie zaplacic nawet te 5 tys i zaczac zarabiac po szkoleniu niz siedziec pol roku i robic eksperymenty
pozdrawiam

Awatar użytkownika
harald
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: harald »

dokladnie:) a ja tylo powiem ze nie trzeba az 5tys:) sa ludzie ktorzy wkladaja cala swoja prace aby inni mogli wiecej zrozumiec i ominac wlasne bledy... oczywiscie bardzo czesto jest tak, ze nie ufa sie osobom szkolacym. ja jednak nie spalilem sie na tym, a wrecz przeciwnie:)

aczkolwiek nie neguje rowniez systemow z forum, kazdy ma swoj pomysl i plan, jezeli idzie po jego mysli to super, tylko dlaczego nie skrocic sobie tej drogi?
Ucze sie ucze:) i sie jeszcze dlugo uczyc bede...

ko801
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ko801 »

profession pisze: System którym się posługuję jest dochodowy ale mnie nie zadowala, dlatego szukam. Zresztą ostatnio odkryłem coś co wprawia mnie w zdumienie. Więc myślę, że ogólnie warto szukać.
Jeśli możesz to pochwal się jaki to jest system ?

ODPOWIEDZ