A co rozumiesz przez trading plan ?Cancer0s pisze:Dobry dziennik...szkoda, że bez trading planu ale co kto woli!
 Ja mam troszkę inne podejście do tradingu niż do powtarzalności i "setup", powtarzalność moim zdaniem jest troszkę bez sensu bo gdy mamy skuteczność 50% to już uznaje sie to za sukces, dla mnie to losowość a nie powtarzalność i skuteczność, najważniejsze to poszukać kierunku ja to oceniam na podstawie HH HL itp, tutaj chyba też zacznę większa uwagę zwracać MOMO bo oczywiście ma to tez swoją siłe przebicia
 Ja mam troszkę inne podejście do tradingu niż do powtarzalności i "setup", powtarzalność moim zdaniem jest troszkę bez sensu bo gdy mamy skuteczność 50% to już uznaje sie to za sukces, dla mnie to losowość a nie powtarzalność i skuteczność, najważniejsze to poszukać kierunku ja to oceniam na podstawie HH HL itp, tutaj chyba też zacznę większa uwagę zwracać MOMO bo oczywiście ma to tez swoją siłe przebicia świetnie siłe kierunku pokazuje Madins na swoich screenach, lecisz z prądem wygrywasz, lecisz pod przegrywasz

Wychodzi CI zlewarowane 500 000 zł . No nie mam racji?
 Wychodzi CI zlewarowane 500 000 zł . No nie mam racji?