MT4 - jak zresetować / aktualizować listę wskaźników ?

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

MT4 - jak zresetować / aktualizować listę wskaźników ?

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Witam, przewaliło się przez mojego mt4 trochę wskaźników pousuwałem buble a na liście nadal są dostępne wie może ktoś jak to usunąć ??
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

MkubuxK
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MkubuxK »

Sprawdz rozszerzenia .ex4 czy skasowałeś również oprócz .mq4

Jeśli tak to sprawdz również lokalizacje

C: / Użytkownicy/TwojaNazwaProfilu(ewentualnie Admin)/AppData/MetaTrader4 - folder jest ukryty z reguły i tam tylko historia Mt4 jest czasem zapisywana. Może w Twoim wypadku również wskaźniki pozapisywało.

Jak nie wiesz jak pokazac ukryte foldery to poszukaj w lewym górnym rogu opcji: "organizuj" dalej "opcje folderów i wyszukiwania".
fx-forum

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

z ukrytymi nie ma problemu zawsze wszystko mam na wierzchu :) dzięki za odpowiedz, nie do końca tak jak pisałeś ale sobie poradziłem :) Wyglądało to mniej więcej tak
C: / Użytkownicy/TwojaNazwaProfilu(ewentualnie Admin)/AppData/Local/VirtualStore/Program Files(x86)/MetaTrader Admiral Markets AS/experts/indicator i tutaj wywala :D pewnie różnice wynikają z różnicy wersji systemu bądź całego systemu.
Pozdrawiam
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

MkubuxK
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MkubuxK »

Myślę że można przenieść do ogólnych bo dość sporo osób zastanawia sie czasem gdzie się podziały te pliki MT4 jeśli wie że są a nie ma ich w folderze instalacji ;)
fx-forum

ODPOWIEDZ