O faktycznieScreen o nazwie eur_usd a wykres przedstawia pare z pln Niezłe zamieszanie...

Dodano po 8 minutach:
No tutaj trzeba Kolegę z błędu wyprowadzićEsco pisze:Na podstawie tego co widzę.

O faktycznieScreen o nazwie eur_usd a wykres przedstawia pare z pln Niezłe zamieszanie...
No tutaj trzeba Kolegę z błędu wyprowadzićEsco pisze:Na podstawie tego co widzę.
Z wypowiedzi można było wywynioskować że na WSZYSTKICH parach z PLN tak jest, a od mojego początku w Aliorze (lipiec 2011) na USD/PLN i EUR/PLN (tej pary dotyczyła "szpilka" która rozpoczęła dyskusję ECN/MM dla par z PLN) na pewno widzę w raportach Integral.tarfue pisze:Kolega się nie mylił jakiś czas temu widziałem GFT nie wiem z czego to wynikało ale zwróciłem na to uwagę .buchcik pisze:No tutaj trzeba Kolegę z błędu wyprowadzić
Owszem, aktualnie jest jak widac na screnie wyżej i mysle ze na tym nalezy zakonczyc dyskusje.buchcik pisze:Z wypowiedzi można było wywynioskować że na WSZYSTKICH parach z PLN tak jest, a od mojego początku w Aliorze (lipiec 2011) na USD/PLN i EUR/PLN (tej pary dotyczyła "szpilka" która rozpoczęła dyskusję ECN/MM dla par z PLN) na pewno widzę w raportach Integral.tarfue pisze:Kolega się nie mylił jakiś czas temu widziałem GFT nie wiem z czego to wynikało ale zwróciłem na to uwagę .buchcik pisze:No tutaj trzeba Kolegę z błędu wyprowadzić
Aby rozwiać wątpliwości, to aktualnie AT pokazuje taki stan dla par z PLN (załącznik)
Nie jest to prawdą.Esco pisze:Alior na parach z PLN nie jest ECN - wszystko idzie przez GFT.
Edit:
Przynajmniej tak było jeszcze 2 tygodnie temu.
Kwotowania par walutowych z PLN, na których można zawierać transakcje na platformie Alior Trader , zawsze były cenami Dostawców Płynności i to z nimi były zawierane transakcje.buchcik pisze:Z wypowiedzi można było wywynioskować że na WSZYSTKICH parach z PLN tak jest, a od mojego początku w Aliorze (lipiec 2011) na USD/PLN i EUR/PLN (tej pary dotyczyła "szpilka" która rozpoczęła dyskusję ECN/MM dla par z PLN) na pewno widzę w raportach Integral.
Aby rozwiać wątpliwości, to aktualnie AT pokazuje taki stan dla par z PLN (załącznik)
Biuro Maklerskie Alior Banku nie zaleca stosowania takiego rozwiązania. Może to doprowadzić do ewentualnych problemów lub błędów wynikłych z niezgodności wersji platformy transakcyjnej.epoxer pisze:Obecnie jestem w posiadaniu ProTradera 2 podpiętego do Alior Banku i testowaniu go w realu.
Czy ktoś z was próbował zastąpić AliorTrader'a Protrader'em 2 po za mną?