Lubię tych, którzy tracą. Dzięki nim czuję się nieco lepiej. Są godni szacunku i wdzięczności.Akhh pisze:Stan na ten tydzień to około -20 pips
;-)
Lubię tych, którzy tracą. Dzięki nim czuję się nieco lepiej. Są godni szacunku i wdzięczności.Akhh pisze:Stan na ten tydzień to około -20 pips
Wirus pisze:Lubię tych, którzy tracą. Dzięki nim czuję się nieco lepiej. Są godni szacunku i wdzięczności.Akhh pisze:Stan na ten tydzień to około -20 pips
;-)
Akhh pisze:Wirus pisze:Lubię tych, którzy tracą. Dzięki nim czuję się nieco lepiej. Są godni szacunku i wdzięczności.Akhh pisze:Stan na ten tydzień to około -20 pips
;-)Coś mi się wydaje, że tych co tracą - przynajmniej w iluś tam % przypadków - jest więcej, tylko dużo ludzi daje nie daje swoich stratnych pozycji w dzienniku. Ja staram się dawać je w miarę na żywo, więc ukryć nic nie mogę.
Mimo, że to troszkę wstyd w taki tydzień ze stratą zakończyć![]()
Po tym tygodniu jest następny, a po nim jeszcze jeden itp itd..
Może ściągnij zarządzanie pozycją od np Minera. Czyli włąśnie po osiągnięciu celu 1 pozycją SL poniżej ostatniego słupka, oraz przestawianie SL np poniżej dołka z sygnałem na jakimś indyku, którego używasz.pawel2907 pisze:kiedy zamykalem wczesniej ZAWSZE idą do targetu
kiedy przestawiam na BE zawsze go wycinają
to mowie - ok, 3mam .... noi tez wycieli buehehehe