Transfer danych MT4 na iphone?

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
lion84pl
Bywalec
Bywalec

Transfer danych MT4 na iphone?

Nieprzeczytany post autor: lion84pl »

Witam,

czy ktoś może orientuje się, ile danych z transferu pobiera aplikacja MetaTrader 4 na iphona przy całodziennym korzystaniu?

Dzięki!

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

To będzie uzależnione od tego co na niej robisz czyli ile par podglądasz, jak często zmieniasz TF, wykresy i tak dalej...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

raposo pisze:To będzie uzależnione od tego co na niej robisz czyli ile par podglądasz
Jak probowalem oraniczyc ilosc danych pobieranych przez jforex to zauwazylem ze to nie ma znaczenia .
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

rabit pisze:Jak probowalem oraniczyc ilosc danych pobieranych przez jforex to zauwazylem ze to nie ma znaczenia .
W MT4 na pewno ma. W JForex tego nie badałem, bo z tego co wiem tam kwotowania na mobilnej platformie są dla wszystkich dostępnych par i nie da się ich wyłączyć.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

raposo pisze:W MT4 na pewno ma
Na tych kontach ktore posiadam w MT4 nie ma tak duzego dawnloadu wiec nie stanowi to dla mnie problemu i sam nie sprawdzalem .
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

ODPOWIEDZ