IMHO gamme ciezko przelozyc na taki automatyczny system, wymaga duzo uznaniowosci, przyklad: ja np nie wchodze kiedy wykres jest blisko powazniejszego wsparcia/oporu mimo ze warunki sa spelnione. Ale blisko to pojecie wzgledne. Ciezko je zaprogramowac.
A po drugie i najwazniejsza to ze napisal program nie znaczy ze on odzwierciedla dokladnie ten system...
Ale mam podobne doswiadczenie co Ty Siekier takze moze niech sie bardziej doswiadczeni wypowiedza
Właśnie.... Grając (zakładajac, że poprawnie) na M5, ile pipsów miesięcznie (pi * drzwi) można z tego wyciągnąć?
Gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, to najbogatsi byliby niewolnicy.
Musisz wiedzieć, czego chcesz, wierzyć, że to osiągniesz i działać, by to zrealizować.
Najbardziej niebezpieczna broń na Ziemi: ludzki mózg...
Musisz wiedzieć, czego chcesz, wierzyć, że to osiągniesz i działać, by to zrealizować.
Ale założenie było o prawidłowej grze, więc wydaje mi się, że pytanie nie było tak całkiem bez sensu...
Nom, ciekawe jaki wynik ma ta strategia... Tyle osob sie nia interesuje, to na pewno ktoś robił statystyki
Ja jak sprawdzałem swoja, to od tego co wyszło odejmowałem 30% jako błąd i margines
nie ma 100 % systemow ani strategii i GMMA nia nie jest rowniez i na pewno...ale skutecznosc GMMA'y jest bardzo wysoka jesli przestrzega sie regul i zasad w niej wystepujacych...to najbardzsiej skuteczna metoda "obecnie" na rynku ktora znam...ale skutecznosc jest bardzo subiektywnym spostrzezeniem...dla jednego 70 % to duzo dla innego 80 % to malo...
A czy te reguly ktorymi sie nalezy kierowac uwzgledniaja uzycie macd? Czy ten pomysl nie przetrwal proby czasu? Bo na screeneach tylko na poczatku watku on sie pojawia a im dalej tym go mniej.