EUR/USD wątek V
Dokładnie jak wspomniał Sildra zmienność jest rzadna i na chwilę obecną niewiele się wyklarowało.
Z deszczu pod rynnę.
ponownie średnie z dziennego zadziałały jako wsparcie, wyszliśmy z kanału, lecz obok znajduje się linia szyii RGR, która także pełni rolę wsparcia.
chybił trafił. niemniej ruch zarówno do góry lub do dołu powinien być znaczny
Z deszczu pod rynnę.
ponownie średnie z dziennego zadziałały jako wsparcie, wyszliśmy z kanału, lecz obok znajduje się linia szyii RGR, która także pełni rolę wsparcia.
chybił trafił. niemniej ruch zarówno do góry lub do dołu powinien być znaczny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- smallspoon
- Uczestnik
chyba komuś nerwy puściły i stoplossy.
Po skali ruchu można zakładać jakie pozycje mieli więksi...
Wiemy już coś więcej, ale jeszcze nie można mówić o zmianie trendu.
(Młot dzienny nie pokonany)
może to być korekta całego 5 falowego ruchu wzrostowego.
Po skali ruchu można zakładać jakie pozycje mieli więksi...
Wiemy już coś więcej, ale jeszcze nie można mówić o zmianie trendu.
(Młot dzienny nie pokonany)
może to być korekta całego 5 falowego ruchu wzrostowego.
Tośmy się Panie trochę rozminęli w rozumowaniu, bo ja nie miałem na myśli żadnej zmienności, a raczej dość dużą zmiennośćBemowo pisze:Dokładnie jak wspomniał Sildra zmienność jest rzadna i na chwilę obecną niewiele się wyklarowało.

Generalnie myślę, że do dolnej bandy (żółty kanał) jeszcze mamy kilka metrów, ale później możliwe, że odbijemy w górę. W mojej ocenie brzegowe poziomy to 1,3160 z dołu i 1,3425 z góry.
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
tak na h1 prawdziwy meksyk
Co do dalszych ruchów to jestem bardzo ciekawy co będzie dalej, ale przypuszczam, że będziemy mieli spore wzrosty.
Nie ukrywam, że wypowiedź Zeuasa w tej kwestii byłaby mile widziana
Dodano po 16 minutach:
prosto w serce
Dodano po 11 godzinach 52 minutach:
Wszystko się wyjaśniło (chyba)
czas na dużą 5 falę spadkową
Co do dalszych ruchów to jestem bardzo ciekawy co będzie dalej, ale przypuszczam, że będziemy mieli spore wzrosty.
Nie ukrywam, że wypowiedź Zeuasa w tej kwestii byłaby mile widziana
Dodano po 16 minutach:
prosto w serce
Dodano po 11 godzinach 52 minutach:
Wszystko się wyjaśniło (chyba)
czas na dużą 5 falę spadkową
Z wewnętrznej struktury fali 4 można przypuszczać, że zbliżamy się do zakończnia 5 falowego układu w ramach fali 1
(jest to jeden z wariantów)
Dodano po 6 godzinach 52 minutach:
W związku z tym, że nie widać oznak do ruchu korekcyjnego załączam alternatywną wersję oznaczeń (nie ostatnią niestety).
Piątki jak wiecie pełne są niespodzianek
(jest to jeden z wariantów)
Dodano po 6 godzinach 52 minutach:
W związku z tym, że nie widać oznak do ruchu korekcyjnego załączam alternatywną wersję oznaczeń (nie ostatnią niestety).
Piątki jak wiecie pełne są niespodzianek
Eur/Usd D1
Rynek dość prawdopodobnie może tworzyć znaną nam strukturę RGR co w chwili obecnej rynek testuje linie szyji.
Eur/Usd W1
Rynek wciąż znajduje się w kanale spadkowym z możliwym utworzeniem prawego ramienia w formacji RGR. Gdyby rynek wybił linię szyji w dłuższym terminie rynek mógłby atakować wieloletnią linię trendu , która będzie kluczowa jeszcze w tym roku.
Rynek dość prawdopodobnie może tworzyć znaną nam strukturę RGR co w chwili obecnej rynek testuje linie szyji.
Eur/Usd W1
Rynek wciąż znajduje się w kanale spadkowym z możliwym utworzeniem prawego ramienia w formacji RGR. Gdyby rynek wybił linię szyji w dłuższym terminie rynek mógłby atakować wieloletnią linię trendu , która będzie kluczowa jeszcze w tym roku.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
Piątek pomimo braku dużych uczestników rynku, był pełen niespodzianek. (ruch korekcyjny na pewno dużym kapitałem nie był wywołany)
Załączam jeszcze inny wariant oznaczeń, tu idealne proporcje pomiędzy falami 1, 3 i 5.
Rozpoczęliśmy korektę pytanie tylko w ramach kórej fali
-dużej 2 (wynikającej z analizy wcześniejszej)
-czy mniejszej 4?
Bez względu na powyższe kształt korekty powinien być taki sam
Załączam jeszcze inny wariant oznaczeń, tu idealne proporcje pomiędzy falami 1, 3 i 5.
Rozpoczęliśmy korektę pytanie tylko w ramach kórej fali
-dużej 2 (wynikającej z analizy wcześniejszej)
-czy mniejszej 4?
Bez względu na powyższe kształt korekty powinien być taki sam