EUR/USD wątek V

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
ja mam tak, i pewnie dam sobie spokój z trejdami zostało około 50 pipek na testu kanału, o ile na tym interwale te 50 pipek ma jakiekolwiek znaczenie.... zostaje baczne śledzenie H1, mocny opór to pewne 1.35 myślę ze jeśli dobije to tego poziomu, to jest poziom z którego może jeszcze zawrócić, choć nie koniecznie, an chwilę obecną (Hiszpany i za nimi Francuzy) fundamentalnie przemawia południe.... wzmocnienie ojra dobije całą strefę....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Uderzenie trójki zaneguje formacje trzech białych żołnierzy .Czekamy na kolejną świece
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Obecna zmienność na parze EUR/USD jest na tyle dokuczliwa (przynajmniej dla mnie), że staram się patrzeć na wyższy interwał czasowy. Ten widok wydaje się bardziej czytelny.
Myślę, że poziom 1,3425 będzie trudny do pokonania. Generalnie kierunek w dół.
Myślę, że poziom 1,3425 będzie trudny do pokonania. Generalnie kierunek w dół.
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA