My tu na MT4 rzeźbimy za NT7 trzeba płacić abonament miesięczny. Duży wybór platform znajdziesz u brokera PFG Best jest w czym wybierać.
http://www.pfgbest.com/platforms/
Jaki ECN do nakładki Ninja Trader
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Nie mogę sobie poradzić z drugim etapem rejestracji.Robert B pisze:Nie jest to jakos skomplikowane
Dodano po 4 minutach:
Myślałem o bezpłatnym demo z NT7WoŁodia pisze:My tu na MT4 rzeźbimy za NT7 trzeba płacić abonament miesięczny

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
Ja to próbowałem robić co Ty tylko z Metastockiem... doszedłem do kresu wytrzymałości nerwowej i sobie odpuściłem...Interactive Brokers - Rejestracja na tej platformie jest dla mnie nie do przejścia. Jestem za mało majętny Sad
Czyli jest nas dwóch...

A tak na poważnie,w każdym poważnym banku jest komórka która zajmuje się takimi sprawami i pomagają krok po kroku w takich sytuacjach...,niestety jeszcze nie w Polsce.
Ja straciłem kupę nerwów i sobie odpuściłem...
Pozdrawiam i życzę wytrwałości..
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Myślę że znalazło by się takich jak My o wiele wiele więcej tylko sobie właśnie odpuścili. Brokerzy zadają takie pytania że niech ich .......... Z BUCIORAMI DO ŁÓŻEK BY POWŁAZILI.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
Niekoniecznie trzeba płacić za NinjaTrader 7. W AMP Global Clearing masz NinjaTrader 7 Direct za darmo (AMP ma wyłączność na to). Do rzeźbienia jak znalazł, cały szkopuł w tym "Direct" polega na tym, że nie ma Chart Trader i ATM, reszta dostępna (http://www.ampfutures.pl). Co prawda AMP to tylko kontrakty futures, ale jak otworzyć konto LIVE i zasilisz minimum $150 (taki wymóg, pewnie właśnie z tego powodu aby ludzie NT7 nie mieli kompletnie za darmo) to dostaniesz program na stałe. Dopiero po wpłacie $150 włączają możliwość logowania do NT7 na koncie LIVE. Te $150 to jest Twoja kasa na Twoim koncie więc jak Ci się znudzi to zawsze możesz wypłacić.WoŁodia pisze:My tu na MT4 rzeźbimy za NT7 trzeba płacić abonament miesięczny.
Mozna wykupic LifeTime license, bodajże za 1k $ ( jeden broker ) lub 1,5k multibroker.WoŁodia pisze:My tu na MT4 rzeźbimy za NT7 trzeba płacić abonament miesięczny. Duży wybór platform znajdziesz u brokera PFG Best jest w czym wybierać.
http://www.pfgbest.com/platforms/