SL na dealbook 360

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
tolak5
Stały bywalec
Stały bywalec

SL na dealbook 360

Nieprzeczytany post autor: tolak5 »

Witam po raz kolejny.
Wie ktoś może jak ustawić SL na dealbook 360?? Otworzyłem krótką pozycje i nie mam bladego pojęcia jak ustawić STOP.
"Idź tak daleko, jak sięgasz spojrzeniem; gdy tam dojdziesz, będziesz mógł spojrzeć dalej."
J.P.Morgan
Obrazek

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

Z tego co pamietam to wystarczy postawic oczekujace przeciwstawne ale dawno nie korzystalem . Tu masz instrukcje http://www.gftuk.com/assets/documents/s ... Manual.pdf od strony 37 . Pograj na demo na tej platformie bo to zupelnie co innego niz MT4 .
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

W ustawieniach możesz ustawisz SL i TP które ustawi Ci DB 360 po otwarciu pozycji. Potem możesz modyfikować przesuwając linie na wykresie jak w luktomie w mt4.

Awatar użytkownika
phungus
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: SL na dealbook 360

Nieprzeczytany post autor: phungus »

tolak5 pisze:Witam po raz kolejny.
Wie ktoś może jak ustawić SL na dealbook 360?? Otworzyłem krótką pozycje i nie mam bladego pojęcia jak ustawić STOP.
Opcja "chroń pozycję".
Najlepiej użyj zleceń OCO - ustawiasz jednocześnie SL i TP. Po zamknięciu na SL lub TP automatycznie anuluje się zlecenie przeciwstawne.

W DB360 możesz sobie przesuwać poziomy SL lub TP "graficznie" - prosto z wykresu :-)

Pozdro,
ph.

EDIT: I uważaj, bo jak zamkniesz z ręki zlecenie główne, a zostawisz SL lub TP, to takie zlecenie nie zamyka się z automatu i dalej działa...;-)

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

phungus pisze:Opcja "chroń pozycję".
zapomniałem o najważniejszym :-) dokładnie jak kolega napisał , dajesz chroń pozycje z wykresu bezpośrednio, ustawi SL i TP z takimi wartościami jak masz w opcjach. Jak skorzystasz z OCO to już masz od razu.

ODPOWIEDZ