Wejscia, wyjscia - trzymanie sie zasad
dzisiaj dwa zagrania wyciete na stop los
pomimo iz pojawily sie sygnaly spadkowe przy S/R na USD CHF M30, M15 i M5 a nawet M1 a wykres jednak poszedl w drugą strone
strata na dwoch zagraniach - 14 pips
dwa SL i koniec gry w tym dniu .... ale korcilo by na sile odrabiac, trudno, jutro tez jest dzien
wykres z M5, pierwsze wejscie z M1, pozniej uznalem ze po prostu mnie wycieli i mowie a wejde raz jeszcze - zrobie reenter ale skonczylo sie źle
pomimo iz pojawily sie sygnaly spadkowe przy S/R na USD CHF M30, M15 i M5 a nawet M1 a wykres jednak poszedl w drugą strone
strata na dwoch zagraniach - 14 pips
dwa SL i koniec gry w tym dniu .... ale korcilo by na sile odrabiac, trudno, jutro tez jest dzien
wykres z M5, pierwsze wejscie z M1, pozniej uznalem ze po prostu mnie wycieli i mowie a wejde raz jeszcze - zrobie reenter ale skonczylo sie źle
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miej nadzieję na najlepsze, ale zawsze bądź gotów na najgorsze.
- Mighty Baz
- Pasjonat
ograniczylem trejdy i to BARDZO
stalem sie naprawde wybredny
dzisiaj dwa zagrania
eur usd - liczylem na odbicie od poziomu ale ruch ceny szybko wybił mi to z głowy - nie zastanawiając sie dlugo błyskawicznie ucięta strata na -3 pips
nastepnie dolaczylem do trendu na GBP USD po negacji spadku do pivota z D1- nie mogli go przebic - bardzo mocne odbice sugerowalo kontynuacje up - trejd +83 pipsy - para wiec znajduje sie pod wplywem silnego sygnalu wzrostowego z D1, który to siega nawet powyzej 1.61xx z tym ze nie chcialem zostawic trejda na noc
wzialem co moje
stalem sie naprawde wybredny
dzisiaj dwa zagrania
eur usd - liczylem na odbicie od poziomu ale ruch ceny szybko wybił mi to z głowy - nie zastanawiając sie dlugo błyskawicznie ucięta strata na -3 pips
nastepnie dolaczylem do trendu na GBP USD po negacji spadku do pivota z D1- nie mogli go przebic - bardzo mocne odbice sugerowalo kontynuacje up - trejd +83 pipsy - para wiec znajduje sie pod wplywem silnego sygnalu wzrostowego z D1, który to siega nawet powyzej 1.61xx z tym ze nie chcialem zostawic trejda na noc
wzialem co moje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ja otwieram trejd i jesli natychmiast cos zlego sie NIE dzieje to odchodze od komputera i go zostawiam - lepiej na to nie parzec, rynek i tak zrobi swoje a tak to nerwów czlowiek oszczedza
tak samo robie rano - jesli nie widze jakiejkolwiek szansy, formowania sie sygnalu lubsetup jest realizowany nie siedze na sile ... odchodze od kompa, jutro tez dzien
dodatkowo mam luz w postaci w miare stabilnej pracy więc pracując nie mam jak gmerac przy profitowym zleceniu hehe wiec nie kusi by zamknac na pierwszej mniejszej korekcie
tak samo robie rano - jesli nie widze jakiejkolwiek szansy, formowania sie sygnalu lubsetup jest realizowany nie siedze na sile ... odchodze od kompa, jutro tez dzien
dodatkowo mam luz w postaci w miare stabilnej pracy więc pracując nie mam jak gmerac przy profitowym zleceniu hehe wiec nie kusi by zamknac na pierwszej mniejszej korekcie
Kolejny pożytek z posiadania pracy ;-) Ech, może też bym się czymś zajął, żeby mi głupoty po łbie nie chodziły... co myślicie o szydełkowaniu?pawel2907 pisze:dodatkowo mam luz w postaci w miare stabilnej pracy więc pracując nie mam jak gmerac przy profitowym zleceniu hehe wiec nie kusi by zamknac na pierwszej mniejszej korekcie
Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592