Witam. Mam następujące pytanie, czy da się jakoś zbudować aplikację służącą do automatycznego inwestowania na GPW przez systemy brokerskie, którą znajdują się na stronach DM nphttps://www.cdm24.pl/ClientLogon.html . Jeśli tak to jaki to by było środowisko programistyczne?
Wiem, że istnieje BossaAPI, która pozwala na pisanie własnych strategii, lecz interesuje mnie właśnie pozostała cześć DM.
Autmatyczny Trading na GPW
- SceptycznyProgramista
- Stały bywalec
Tak, skoro coś da się zrobić przez przeglądarkę to można również jakoś to zautomatyzować.
Pytanie tylko po jaką cholerę się tak męczyć skoro masz dostęp do GPW poprzez API Bossy ?
Nie widzę sensu - przecież to ten sam rynek. No chyba żeby inne domy dawały niższą prowizję - ale akurat Bossa wydaje mi się tu konkurencyjna i raczej to ona ma lepsze warunki.
Pytanie tylko po jaką cholerę się tak męczyć skoro masz dostęp do GPW poprzez API Bossy ?
Nie widzę sensu - przecież to ten sam rynek. No chyba żeby inne domy dawały niższą prowizję - ale akurat Bossa wydaje mi się tu konkurencyjna i raczej to ona ma lepsze warunki.