Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Wszystko co wyżej na niższych tf-ach.Halflife pisze:Miałby ktoś wskaźnik podobny do CustomCandle, ale działający na TF większych od H4? Czyli pokazujący świece W1 na D1, MN na W1. Dzięki.
Kod: Zaznacz cały
1440 : "D1"
10080 : "W1"
43200 : "MN1"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
bakubaq pisze:Wszystko co wyżej na niższych tf-ach.Halflife pisze:Miałby ktoś wskaźnik podobny do CustomCandle, ale działający na TF większych od H4? Czyli pokazujący świece W1 na D1, MN na W1. Dzięki.Kod: Zaznacz cały
1440 : "D1" 10080 : "W1" 43200 : "MN1"
Dzięki wielkie. A jest jakiś wskaźnik żeby wyrysować roczną świece w ten sam sposób?
Poszukuję wskaźnika, który by wydrukował niezbyt dużą czcionką procentową zmienność dzienną [tygodniową i miesięczną] na instrumentach np. GBPUSD, EURUSD, USDJPY, AUDUSD, USDNZD, USDPLN i kilku innych lub danego waloru. Z ustawianym okresem odświeżania lub w czasie rzeczywistym.
Czy ktoś coś takiego widział ?
Coś podobnego widziałem w mobilnych aplikacjach na androida
Niestety odistalowałem, bo "rozsadziły mi baterię"...
Czy ktoś coś takiego widział ?
Coś podobnego widziałem w mobilnych aplikacjach na androida
Niestety odistalowałem, bo "rozsadziły mi baterię"...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
witam wrzucam kilka skryptow ktore rysuja linie na roznych interwalach jednoczesnie, moze komus sie przyda,
za pomoca sktyptu mozemy narysowac linie na roznych tfach w tym samym miejscu, a nastepnie przesuniemy ja na jednym tfie przesuwa sie ona rozniez na innych,
potrzebujemy 2 skrypty (wszyskto w paczce) jeden z koncowka "get" drugi z koncowka "set"
otwieramy kilka wykresow tej samej pary na roznych tfach, na jeden z nich wrzucamy skrypt z koncowka "get" - pojawia sie nam zielona linia, na pozostale skrypt z koncowka "set" - pojawiaja sie linie zolte i teraz gdy przesuniemy linie zielona przesuwaja sie linie zolte w pozostalych oknach,
po restarcie platformy skrypt nie dziala i musimy dodac go ponownie
w paczce sa 3 wersje skryptu ktore rysuja linie: poziome, pionowe oraz obydwie na raz .
dodatkowo zalaczony ea o nazwie crosshairs dla mt5, ktory dziala podobnie jak powyzsze
gdyby ktos mial cos podobnego to prosze o udostepnienie docelowo szukam czegos co pozwalaloby na dodanie kilku lini na wykresie oraz dzialanie takie jak opisalem powyzej, ten sktypt pozwala na taka zabawe z tylko jedna linia
pozdrawiam
za pomoca sktyptu mozemy narysowac linie na roznych tfach w tym samym miejscu, a nastepnie przesuniemy ja na jednym tfie przesuwa sie ona rozniez na innych,
potrzebujemy 2 skrypty (wszyskto w paczce) jeden z koncowka "get" drugi z koncowka "set"
otwieramy kilka wykresow tej samej pary na roznych tfach, na jeden z nich wrzucamy skrypt z koncowka "get" - pojawia sie nam zielona linia, na pozostale skrypt z koncowka "set" - pojawiaja sie linie zolte i teraz gdy przesuniemy linie zielona przesuwaja sie linie zolte w pozostalych oknach,
po restarcie platformy skrypt nie dziala i musimy dodac go ponownie
w paczce sa 3 wersje skryptu ktore rysuja linie: poziome, pionowe oraz obydwie na raz .
dodatkowo zalaczony ea o nazwie crosshairs dla mt5, ktory dziala podobnie jak powyzsze
gdyby ktos mial cos podobnego to prosze o udostepnienie docelowo szukam czegos co pozwalaloby na dodanie kilku lini na wykresie oraz dzialanie takie jak opisalem powyzej, ten sktypt pozwala na taka zabawe z tylko jedna linia
pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.