ponownie lepszy wrobel w garsci...
+10 Pispow
+2.6% Depo
Moje Archiwum
2 Pozycja Kaszanka totalna. - 8 Pips - 2.5% Depo (zwiekszona pozycja)
3 Pozycja: Najglupsze wejscie i najglupsze wyjscie.
TP przynajmniej ladnie ustawiony
+2.5 Pips (powrot do pozycji przed strata)
Na dzisiaj koniec!
Podsumowanie tygodnia:
+41 pipsow
+11.6%
Podsumowanie dziennika:
+29.3%
3 Pozycja: Najglupsze wejscie i najglupsze wyjscie.
TP przynajmniej ladnie ustawiony
+2.5 Pips (powrot do pozycji przed strata)
Na dzisiaj koniec!
Podsumowanie tygodnia:
+41 pipsow
+11.6%
Podsumowanie dziennika:
+29.3%
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ehh... nawet nie chce mi sie opisywac.
minus 22% - powrot do kapitalu poczatkowego.
Wnioski: polamalem troche zasad. Kara sie nalezala! Lepiej teraz niz pozniej.
Zobacze jak sie bede jutro czul psychicznie. Mozliwe ze zrobie sobie mala przerwe.
minus 22% - powrot do kapitalu poczatkowego.
Wnioski: polamalem troche zasad. Kara sie nalezala! Lepiej teraz niz pozniej.
Zobacze jak sie bede jutro czul psychicznie. Mozliwe ze zrobie sobie mala przerwe.
denerwuje mnie ten fx powoli,
taki ladny pinbar, taka ladna LT, rozegrany z oczekujacej ponizej pina (bufor paru pipsow), SL ponad cieniem i strata.
czy ja cos zrobilem zle?
Fakt zagranie bylo po przelamaniu waznego oporu no ale retest S/Ra przeciez sie nalezy i to byloby piekne miejsce na takowy.
FX to ZLO

taki ladny pinbar, taka ladna LT, rozegrany z oczekujacej ponizej pina (bufor paru pipsow), SL ponad cieniem i strata.
czy ja cos zrobilem zle?
Fakt zagranie bylo po przelamaniu waznego oporu no ale retest S/Ra przeciez sie nalezy i to byloby piekne miejsce na takowy.
FX to ZLO

Sam sobie odpowiedziales na pytanie. Nie lam sie bo jestes na dobrej drodze. To LT o ktorym piszesz mozna bylor rysowac na wiele sposobow i kiedy pociagnal bys po knotach to sytuacja by wygladala calkowicie inaczej. Na tak silnym momentum w gore ten pinbar tak naprawde nie prezentowal zmiany sil tylko raczej krotka pauze.mah1y pisze: czy ja cos zrobilem zle?
Fakt zagranie bylo po przelamaniu waznego oporu
dzieki za slowa otuchy, ale sam juz nie wiem.Greenhaze pisze:Sam sobie odpowiedziales na pytanie. Nie lam sie bo jestes na dobrej drodze. To LT o ktorym piszesz mozna bylor rysowac na wiele sposobow i kiedy pociagnal bys po knotach to sytuacja by wygladala calkowicie inaczej. Na tak silnym momentum w gore ten pinbar tak naprawde nie prezentowal zmiany sil tylko raczej krotka pauze.mah1y pisze: czy ja cos zrobilem zle?
Fakt zagranie bylo po przelamaniu waznego oporu
zmiennosc dzienna tez juz wyrobili, wiec jakis odpoczynek - retest S/Ra nalezy sie.
gram to co widze i tam bylo 99% szans na taki ladny retest wedle moich zalozen. No chyba ze cos calkiem robie zle i moje zalozenia sa bledne.