Skąd wiedziałeś, że to fake? Właśnie niebieski punkt wydawał mi się dobrą okazją do shortaGreenhaze pisze:Halflife pisze:Po czym poznałeś ten duży popyt?Greenhaze pisze:Wczorajsze przebicie na kablu spotkalo sie z duzym popytem i to podnioslo choragiewke.
To nie jest temat dla młodych skalperów
EURJPY H4 Trade Setup
Zlecenie wycofane.. Kiepska symetria na pullbacku i silne momentum w dol. Wejde z reki jesli bedzie okazja.
edit: In 1/2
edit: In 2/2
Zlecenie wycofane.. Kiepska symetria na pullbacku i silne momentum w dol. Wejde z reki jesli bedzie okazja.
edit: In 1/2
edit: In 2/2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2012, 11:01 przez Greenhaze, łącznie zmieniany 3 razy.
Czyli Flip Flop to w gruncie rzeczy realizacja zysków po zrobieniu nowego dołka/szczytu?Greenhaze pisze:Czesc PipPipBoy pisze:Cześć,
Grasz flipflopy na odbicie w przeciwnym kierunku od poprzednio "zflopowanego" s/r?
Jesli juz mam FF to przewaznie wchodze w pullback do tego poziomu tak jak dzis na GU mozna bylo wejsc w okolice 1.566
Dzieki za odp.
Generalnie to zainteresował mnie ten setup z GU także dlatego, że cena wróciła do poziomu 1.566 (z góry) jeszcze gwałtowniej niż się z niego "flopnęła" - a generalnie na H4 mamy od kilkunastu dni tendencję w dół i kiedy cena wraca z taką dynamiką w ten złamany support, do tego zgodnie z kierunkiem trendu to, nie ukrywam, że nie miałbym chyba odwagi grać w drugą stronę.
Inna rzecz, że widać co stało się później i kto miał rację
Generalnie to zainteresował mnie ten setup z GU także dlatego, że cena wróciła do poziomu 1.566 (z góry) jeszcze gwałtowniej niż się z niego "flopnęła" - a generalnie na H4 mamy od kilkunastu dni tendencję w dół i kiedy cena wraca z taką dynamiką w ten złamany support, do tego zgodnie z kierunkiem trendu to, nie ukrywam, że nie miałbym chyba odwagi grać w drugą stronę.
Inna rzecz, że widać co stało się później i kto miał rację