Panowie co myslicie o firmach typu proprietary trading: http://biznes.onet.pl/alternatywa-dla-o ... rasa-detal
Chciałem zacząć inwestowanie na rynkach zagranicznych ale z tego co porównywałem to koszty transakcyjne w firmach typu proprietary są kilkanaście razy tańsze niż w domach maklerskich
Z tego co słyszałem to dają również bardzo duży kapitał do gry i można z takimi firmami współpracować jako trader zdalny. Czy ktoś juz próbował swoich sił jako zdalny trader?
akce rynków zagranicznych i firmy typu proprietary trading
Że odpowiadają za straty tylko do wysokości kapitałów? Może ją założyć byle Zenek, nikt nie ma nad tym kontroli a biznes i bez tego jest mocno ryzykowny?barabarek pisze:Panowie co myslicie o firmach typu proprietary trading
Ja myślę że jak się nikt po artykułem nie podpisuje to jest to reklama..barabarek pisze:Panowie co myslicie
Jest tu gdzieś na forum takie coś, ale śmiesznie to wygląda - wymagania z kosmosu, nie wiem wygląda zawsze jak by to oni chcieli coś sprzedać i zarobić na poszukujących pracy niż odwrotnie..barabarek pisze:Z tego co słyszałem to dają również bardzo duży kapitał do gry i można z takimi firmami współpracować jako trader zdalny.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..