[USD/CAD]

Czyli co się już wydarzyło, co się dzieje obecnie oraz jaka będzie najbliższa i dalsza przyszłość na rynku Forex.
Awatar użytkownika
MACIEK408
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MACIEK408 »

ktoś otworzył dziś longa na klonowym liściu? czy czekamy na 1.000 ?
Money Never Sleeps

jaguarII
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jaguarII »

MACIEK408 pisze:ktoś otworzył dziś longa na klonowym liściu? czy czekamy na 1.000 ?
:D hey na 1.000 mam opor psychologiczny jak przekroczy wyraznie i dynamicznie otwieram longa jak sie odbije rowniez dynamicznie i wyraznie otwieram shorta

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

przejdzie jak przez maslo

a zatrzyma sie chyba dopiero na 1,04

spodziewam sie tam wiekszej korektej albo po prostu kontynuacji trendu
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mysje_hood »

przejdzie nawet lepiej niż po maśle. po korekcie na tym poziomie odbije w granice 1.08

jaguarII
Pasjonat
Pasjonat

:) no i przebilo czekam teraz na dynamiczniejszy wzrost,by zajac pozycje

gufi79
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: gufi79 »

1 jeszcze nic nie przebilo tylko sie wychylilo na moment.
2 u mnie na dziennym na poziomie 1,012 jest fibo 38,2 zniesienia spadku rozpoczetego w marcu, tu moze byc troche bujania,
ale poziom w okolicach 1,076 stanowi niezle wyzwanie tam jest 61,8 ww fibo oraz na tygodnioweym z okresu 5 letniego spadku poziom korekty fibo 23,6 moze sie i tam doczolga
3 roznie ludzie mowia jedni twierdza ze to tylko korekta spadkow dolara a inni ze zupelny koniec, w kazdym razie na pewno w usa ciezko juz kupic uzywane samochody lodzie itp bo caly swiat na potege wykupuje amerykanskie magazyny moze im to pomoze :)
4 poza tym patrzac na ciagle slabnace wyniki cad mysle ze jak juz ktos chce kupowac $ to chyba wlasnie w tej parze
pzdr

Awatar użytkownika
MACIEK408
Gaduła
Gaduła

dziś nudy w robocie więc się udzielam nadprogramowo. UC w fazie wznoszącej, więc korzystajmy -> kto ma longi ten happy.

od dziś mam nowy wypaśny look mojego MT4. postawiłem go na NF gdyż z niezrozumiałych przyczyn na IBFX nie hula dodatkowe okno z indykami [te na dole]. wysłałem do nich info ocb i jak cos odpiszą to dam znac.

pzdr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Money Never Sleeps

Awatar użytkownika
mba
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mba »

MACIEK408 pisze:dziś nudy w robocie więc się udzielam nadprogramowo. UC w fazie wznoszącej, więc korzystajmy -> kto ma longi ten happy.

od dziś mam nowy wypaśny look mojego MT4. postawiłem go na NF gdyż z niezrozumiałych przyczyn na IBFX nie hula dodatkowe okno z indykami [te na dole]. wysłałem do nich info ocb i jak cos odpiszą to dam znac.

pzdr
A czy te indyki prognozują coś na 15:00CET? ;)

EDIT:
no i było +100
Ostatnio zmieniony 05 gru 2007, 02:06 przez mba, łącznie zmieniany 1 raz.
pips pipsowi nie równy

jaguarII
Pasjonat
Pasjonat

gufi79 pisze:1 jeszcze nic nie przebilo tylko sie wychylilo na moment.
2 u mnie na dziennym na poziomie 1,012 jest fibo 38,2 zniesienia spadku rozpoczetego w marcu, tu moze byc troche bujania,
ale poziom w okolicach 1,076 stanowi niezle wyzwanie tam jest 61,8 ww fibo oraz na tygodnioweym z okresu 5 letniego spadku poziom korekty fibo 23,6 moze sie i tam doczolga
3 roznie ludzie mowia jedni twierdza ze to tylko korekta spadkow dolara a inni ze zupelny koniec, w kazdym razie na pewno w usa ciezko juz kupic uzywane samochody lodzie itp bo caly swiat na potege wykupuje amerykanskie magazyny moze im to pomoze :)
4 poza tym patrzac na ciagle slabnace wyniki cad mysle ze jak juz ktos chce kupowac $ to chyba wlasnie w tej parze
pzdr
przebilo przebilo i to sporo zreszta takie byly zalozenia ze jak dynamicznie pojdzie to pojdzie....i mamy 1.01...z kawakliem,akurat na tej parze nie przywiazywalbym sie tak mocno do fibo tutaj duze znacvzenie ma macro i cena ropy :)

Awatar użytkownika
MACIEK408
Gaduła
Gaduła

ja tu jeszcze widzę testowane fibo 61.8. co w połączeniu z poprzednim 38.2 daje silny opór wg dinapolego [o ile dobrze pamiętam]. więc możliwa zmiana kierunku jazdy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Money Never Sleeps

ODPOWIEDZ