u Mighty BAZ'a - bistro caffe - nie tylko o dobrej kawie

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
ziom_szybkiego_lopeza
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ziom_szybkiego_lopeza »

JAREK67

Wchodzimy co raz to głębiej :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

Wirus pisze: Rozumiem, że jest to wątek Towarzystwa Wzajemnej Adoracji, ale jeśli rozpoczynasz jakiś temat na ogólnie dostępnym forum, to musisz akceptować fakt, że będą tu pisać różni ludzie, na różnym poziomie, o różnych sprawach.
poniewaz nie akceptuje takich zachowan, i takich wrzutek nazywasz ten watek TWA?
Przeciez kazdy , kto ma ochote moze na tym forum, zalozyc własny watek i tam pisac nawet u imieninach u ciociu Jadzi, nowych fryzurach pod pachami - czy sa trendy, chocby o pierwszym seksie bez gumki, ale dlaczego tutaj?
Tego kompletnie nie rozumiem. Chcecie prowadzić dalej dyskusje o tym co wam wolno a czego nie?
Jestem prostym facetem i powiem prosto z mostu: nie chce takich wpisow o pierdołach i guzik mnie obchodzi czy komus to sie nie podoba czy tez doznaje wniebowstapienia albo erekcji.
Ostatnio zmieniony 09 mar 2012, 11:32 przez Mighty Baz, łącznie zmieniany 2 razy.
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze

Awatar użytkownika
ziom_szybkiego_lopeza
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ziom_szybkiego_lopeza »

To nie jest żaden początek flejma, obrażania itp etc. Tak jak napisał Ci już Wirus, licz się z tym, ze ktoś przyjdzie spoza koła wzajemnego wchodzenia w tył i będzie chciał się wypowiedzieć.

No i eot z mojej strony :)

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Wirus pisze:
Niestety, ze smutkiem stwierdzam, że wątek DayTrading zaczyna mieć przewagę nad tym wątkiem.
taki byl powod zalozenia tego watku, czytaj pierwszy post na pierwszej stronie, ofc
DAYTRADER

Awatar użytkownika
pawel2907
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawel2907 »

CAD JPY H1

M15 tez up

okolo godziny 6:30 rano bylo potwierdzenie na M1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miej nadzieję na najlepsze, ale zawsze bądź gotów na najgorsze.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Faktem jest ze wątek też jest łapaniem narybku, system nie jest jakiś tajemniczy, na FF za free mozna znależć podobny, nie wiem po co ukrywanie wskaźników itd, system znam, bo go dostałem , nie gram nim, bo jest uznaniowy , i to bardzo, nie twierdzę ze jest zły, ale nie róbcie tu jakiegoś graala, bo to juz niesmaczne. Kilka wejść co są w dzienniku prezentowane, te co podziałały , znajde że inne TF mówiły co innego, no ale poszło to jest ok,. czytając wątek to 100% skuteczności, no 99% :-)

Mb nie wiem czemu taka spinka, ale to juz masówka jest co robisz, moim zdaniem , cena szkolenia jest zdecydowanie za wysoka., 10 osób w miesiącu i po co klikać ( żart ) ciekaw jestem czemu nie ma wrzucanych nieudanych zagrań a jest ich nie mało.

Co najlepsze jak nie idzie po myśli to te słowo - negacja , można i tak .

reasumując , system jest dochodowy - jak większość systemów, liczy się psycha , i MM dobrany do możliwości systemu.

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

pawel2907 pisze:okolo godziny 6:30 rano bylo potwierdzenie na M1
:shock:
Czysta wirtuozeria. Długa droga jeszcze przede mną.

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Mikrobi, ciesze sie ze system od kogos dostales, ze jest uznaiowy i jest dochodowy, ze watek jest nierzetelny bo pokazuje same 100% we, a nie ma 100% zlych wejsc, Ze ludzie maja co robic, bo za chwile mamy weekend wiec bedzie o czym gadac. Pewnie cokolwiek napisze, i tak nie zmieni twojego i innych punktu widzenia?

Mam tylko wrazenie, ze dobrze zapowiadajacy sie temat za chwile umrze smiercia naturalna, bo presja niezdowolonych bedzie tak wielka, ze kazdy kto napisze teraz o we/wy bedzie traktowany jak rasowy dupowłaz wlasciciela watku.
Takze po raz ostatni prosze darujcie sobie rozkrecanie flejma.
Dziękuję.
DAYTRADER

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

MB nie unoś się bo nie o to chodzi , temat jest głębszy, wyraziłem swoją opinię i tyle. Co do systemu, zdania nie zmienię , nie pisac mi na PW o ten system, bo nie jest mój i go nie prześlę. Dostałem go do testów , od osoby co chciała coś sprawdzić odnośnie uznaniowości i tyle, systemem tym nie gram i nie mam zamiaru. MB chodzi o to z postów Waszych to macie 100% , no 99% :-) Oprócz systemu liczy się obycie z wykresami, i nie ma drogi na skróty. MB - ta pochwała to jakiś żart ale ok :-) Nie chodzi o czytanie w myślach , bo wiem o czym piszę. Czemu nie napiszecie o wątpliwościach jak na każdym TF są sprzeczne sygnały, o tym że wskaźniki repaintuje, itd, moge wymieniać naprawdę długo. Jak podziała sygnał to i sama M1 jest ok, ale jak nie to liczą się 4W , naprawdę luzu trochę i skoro chcesz by wątek był merytoryczny to też tak się zachowuj a nie jak dziecko w piaskownicy dajesz dziwne pochwały albo zabierasz zabawki.

Vindykator

Nieprzeczytany post autor: Vindykator »

Ktoś zna system nieuznaniowy ? chętnie kupie a płacę jak za złoto.

System MB stosuję ponad miesiąc, jestem na dużym + i nic więcej mnie nie interesuję.

Zablokowany