u Mighty BAZ'a - bistro caffe - nie tylko o dobrej kawie

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Ral1n
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ral1n »

Ja się generalnie spóźniłem z tym wejściem - bo oglądałem film i wlazłem właśnie w momencie, od którego rozpoczęła się konsola nocna.

2 minuty po tym jak się ewakuowałem - ruszyli w dobrą stronę. To czasem boli gorzej, niż tradycyjny SL.

Cierpliwość - na prawdę poczyniłem duże kroki w tej materii - ale skoro całą noc nie drgnęli plus były odbitki od pivota to nie chciałem kusić losu.

Wejście było piękne - bo od pivota z ostatniego zasięgu H4 odbitka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

Marek12578 pisze:nie nazywam sie MB ale tu masz wskaznik http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... start=1170
Dzięki Marek ale chyba tam nie ma tego, bo ja widzę, że Mighty Baz czy Ral1n korzystają z takiego wskaźnika, którym można normalnie jak fibsy pociągnać sobie od wybranego miejsca do wybranego i wóczas wstawiają się poziomy R/S i Pivot point.

259
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: 259 »

Wielkie Nieba - Bloombergowi zdarza się puścić coś co ma sens!
http://www.bloomberg.com/news/2012-03-0 ... -says.html
Ten "katastrofalny" spadek inflacji to znakomita wiadomość - Chiny prawdopodobnie okręcą kurek z kasą i Chińczycy ruszą na zakupy :-D
Jak już wszyscy się wyszumią i ISDA ogłosi co ogłosi i NFP zrobi co ma zrobić to ja bym szukał long w antyjenach i możliwe że w antydolarach (w zależności od NFP). Bo cokolwiek się nie wydarzy, to po pierwsze będzie na dłuższą metę pozytywne, a po drugie i na krótką metę najważniejsze: zdejmie z rynku nerwówkę.
Uwaga - powyższe nie dotyczy kabla.
Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

czerwinek pisze:
Marek12578 pisze:nie nazywam sie MB ale tu masz wskaznik http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... start=1170
Dzięki Marek ale chyba tam nie ma tego, bo ja widzę, że Mighty Baz czy Ral1n korzystają z takiego wskaźnika, którym można normalnie jak fibsy pociągnać sobie od wybranego miejsca do wybranego i wóczas wstawiają się poziomy R/S i Pivot point.
pewnie chcesz by tak sobie rysowal? Nie ma lekko, trzeba sobie wklepac samemu:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Poziomy_Fibonacciego
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Ral1n, by grac na fx musisz zaakceptowac strate, inaczej caly czas bedziesz jeczal, ze wlazles, apotem uciekles od straty, w jak sam zauwazyles od potencjalnego profitu. To kwestia zaufania do tego , co widzisz na wykresie, w konsekwencji wlasnych analiz, Jak mowia madrzy ludzie: sukces napedza kolejny sukces...moze malymi lotami graj.
DAYTRADER

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

czerwinek pisze:Dzięki Marek ale chyba tam nie ma tego, bo ja widzę, że Mighty Baz czy Ral1n korzystają z takiego wskaźnika, którym można normalnie jak fibsy pociągnać sobie od wybranego miejsca do wybranego i wóczas wstawiają się poziomy R/S i Pivot point.
Bierzesz i wpisujesz co tam uważasz :lol:

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Czerwinek kluczowa kwestia to w jaki sposób wyznaczyć to fibo, przekopałem google i wiem, że trudno coś znaleźć.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

brother pisze:Czerwinek kluczowa kwestia to w jaki sposób wyznaczyć to fibo, przekopałem google i wiem, że trudno coś znaleźć.
fibujmy sie, a bedzie nam dane :lol: :lol:
DAYTRADER

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

Dzięki wszystkim za pomoc.
Fibo mam uzupełniona gdyż wykorzystuję je w formacjach harmonicznych ale nie wiem jeszcze jak zrobić aby pokazywała się cena na danym poziomie fibo z automatu

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

czerwinek pisze:Dzięki wszystkim za pomoc.
Fibo mam uzupełniona gdyż wykorzystuję je w formacjach harmonicznych ale nie wiem jeszcze jak zrobić aby pokazywała się cena na danym poziomie fibo z automatu
%$

Zablokowany